To je to što me zanima!

Berlusconi: Tevez bira između novca PSG-a i prestiža Milana

Iako je prije nekoliko dana dopredsjednik Milana Adriano Galliani izjavio kako su ''rossoneri'' dogovorili uvjete ugovora s Tevezom, u priču se naknadno uključio PSG
Vidi originalni članak

Katarski vlasnici pariškog kluba, čiji je sportski direktor Brazilac Leonardo, nekadašnji igrač i trener Milana, odlučili su pokušati pokvariti posao talijanskom prvaku i dovesti problematičnog Argentinca u svoje redove. Tevezova odluka, kao i stav Cityja, još uvijek nisu poznati, ali u srijedu se na ovu temu oglasio vlasnik Milana i donedavni talijanski premijer Silvio Berlusconi.

- Carlos Tevez ima pred sobom dvojbu: prestiž ili novac. AC Milan je prestiž - kazao je Berlusconi prije božićnog domjenka u klubu.

Uskoro se nadovezao i Galliani:

- Naša ponuda Tevezu je konačna. Ako mu PSG ponudi više novca, mi to nećemo pratiti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • soldberg 15.12.2011.

    samo nek ide u psg bolje da idemo po neymara u brazil

  • Toit1986 15.12.2011.

    Ja se, kao veliki navijač Milana, nadam da će završit u PSG-u. Prije nego me popljujete, vjerujem da će Galliani dopustit da Pato ode ako Tevez dođe, a Pato >>>>> Tevez.

  • Chelsea_Boy_98 15.12.2011.

    odluči se bolje za PSG..nema za tebe mjesta u milanu (robinho,ibra,pato,cassano(znam da je ozlijeđen) i el sharrawy) odi bolje u PSG imat ces sve veliku minutažu a i pare :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare