To je to što me zanima!

Bernabéu spreman za Jamesa, Real dogovorio i zadnje detalje

Real Madrid u ponedjeljak je dogovorio posljednje detalje oko transfera Jamesa te ga na Bernabéuu čeka posebna pozornica. Predstavljanje bi trebalo biti u utorak
Vidi originalni članak

Real Madrid u tajnosti priprema spektakularno predstavljanje Jamesa Rodrígueza. Kako piše Goal, na Santiago Bernabéuu u ponedjeljak se pripremala pozornica za Kolumbijca na predsjedničkom balkonu gdje se inače pojavljuju pojačanja "kraljevskog kluba". Kolumbijac bi se pred publikom trebao pojaviti u utorak.

Iz istog razloga posjetiteljima u utorak nije omogućen posjet Realova stadiona, o čemu su obavijest stavili i na službene internetske stranice kluba.

Madriđani su s Monacom prošli vikend dogovorili prelazak 23-godišnje kolumbijske zvijezde, najboljeg strijelca SP-a sa šest golova, koji je vrijedan 88 milijuna eura.

U ponedjeljak su s igračem dogovoreni i preostali osobni detalji. James će potpisati šestogodišnji ugovor, a zarađivat će 7 milijuna eura po sezoni.

Madridski sportski dnevnik As piše i kako je Monaco zainteresiran dovesti golmana Diega Lópeza, ali on ne želi otići iz španjolske prijestolnice.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • strmi007 22.07.2014.

    Hala Madrid!

  • DinnKoKurić 22.07.2014.

    ogavno.. ja nebi dao ni na menageru toliko para za njega. nebi ni 40 miliona dao.. sad vidjecemo, hoce li uspjeti pokazati ista al imam osjecaj da ce zavrsiti ko robinho nekako.. koji je bolji od ovog jedno 5 puta

  • mv_style 22.07.2014.

    Dajte pa znaju ovi u madridu sto rade. Mali je zgodan i bit ce popularan u rangu cristiana i beckhama i sva lova ce im se vratit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare