To je to što me zanima!

Bernie Ecclestone: Nove su momčadi sramota za Formulu

Te nam momčadi ničemu ne služe, one su sramota za Formulu 1. Trebali bismo se riještiti dijela tih invalida, kaže Bernie o Virginu, Lotusu i HRT-u koji su ušli u Formulu 1
Vidi originalni članak

Tri momčadi koje su 2010. ušle u natjecanje sramota su za naš sport, izjavio je prvi čovjek Formule 1 Bernie Ecclestone u razgovoru za Financial Times.

Nema intervjua u kojem 80-godišnji Britanac ne šokira javnost svojim riječima, a posljednji su mu na udar došli Virgin, Lotus i HRT, momčadi koje su se na početku ove sezone pridružile društvu u Formuli 1. No, u dosadašnjih 17 utrka nisu pokazale da zaslužuju biti u najelitnijem automobilističkom natjecanju, štoviše nisu osvojile nijedan bod.

- Te nam momčadi ničemu ne služe, one su sramota za Formulu 1. Trebali bismo se riještiti dijela tih invalida - oštro je poručio Ecclestone.

Dodao je kako bi Lotus bilo dobro zadržati u natjecanju i dogodine, a vlasnika Virgina, tajkuna Richarda Bransona, pozvao je da uloži u momčad dodatan novčani iznos.

- Richard bi trebao uložiti više novca, zar ne? Trebao bi slijediti primjer vlasnika Red Bulla Dietricha Mateschitza - rekao je neuništivi šef Formule 1.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • svej3b 11.11.2010.

    Dodao je kako bi Lotus bilo dobro zadržati u natjecanju... Ako imas para vozi kolko oces (prevedeno) ostali ko vas j...

  • bara15 08.11.2010.

    a trebaju malo i takvi da izljecu i sjebu nesto :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare