To je to što me zanima!

Bešiktaš će s klupe u skupinu LP probati uvesti N. Jurčević

Arsenal već 17 sezona u nizu igra u skupini LP i večerašnja mu je utakmica jedna od važnijih u sezoni. Hrvatski je trenerski dvojac ipak uvjeren u pothvat i senzaciju
Vidi originalni članak

Strašno je hladno u Londonu i pada kiša. No neće nas sputati. Na stadion Emirates dolazi nas bodriti 7000 navijača i učinit ćemo sve da se kući vrate sretni, rekao nam je jučer Nikola Jurčević nakon što je Bešiktaš iz Istanbula doputovao u britansku prijestolnicu.

Bešiktaš je u prvoj utakmici na svom stadionu nadigrao Arsenal, ali nije uspio zabiti gol, topnici su Istanbul napustili s 0-0.

- Baš su se provukli u toj utakmici, međutim, pokazali smo da se možemo nositi s njima. Optimisti smo prije uzvrata - dodao je Jurčević, koji će večeras u 20.45 kao prvi pomoćnik Slavena Bilića voditi utakmicu protiv Arsenala za ulazak u Ligu prvaka.

'Jura, preuzmi, ja ću na tribine'

Slaven Bilić prije tjedan dana je isključen, pa nema pravo sjediti na klupi.

- Slaven može biti na posljednjem treningu, ali sat i pol prije početka utakmice ne može ući u svlačionicu - istaknuo je Jurčević 
i nastavio:

- Nema veze, ionako smo sve već utanačili. Znam što trebam raditi ako budemo gubili ili vodili. Dogovorili smo sve o izmjenama - rekao je Jurčević, koji je prošle sezone u Turskoj bio u sličnoj situaciji.

- Slaven je tad također bio isključen, dobio je tri utakmice kazne. Vodio sam momčad, tako da znam što me čeka protiv Arsenala. Tad smo u turskoj ligi imali po jednu pobjedu, remi i poraz - kaže Jurčević.

Arsenal već 17 sezona u nizu igra u skupini Lige prvaka i večerašnja mu je utakmica jedna od važnijih u sezoni. Hrvatski je trenerski dvojac ipak uvjeren u pothvat i senzaciju.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Herzog(315178) 27.08.2014.

    Bilić slika i prilika Sulejmana Veličanstvenog !

  • 27.08.2014.

    Turci,ostavite svaku nadu. Biliću, večeras brijanje.

  • Bianconero113 27.08.2014.

    Zasto ponavljate recenice u tekstu ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare