To je to što me zanima!

Bešiktaš otpisao Mitrovića, Rijeka ponudila milijun eura

Rijeka je Mateja Mitrovića prodala Bešiktašu za 4,2 milijuna eura u siječnju ove godine, a sada je turskom klubu ponudila tek milijun eura nakon što je postalo jasno da je hrvatski stoper višak u klubu
Vidi originalni članak

Matej Mitrović bi mogao napustiti Bešiktaš. Hrvatski reprezentativac od dolaska nije opravdao očekivanja, a s obzirom na to da je klub nedavno doveo Pepea iz Real Madrida, za mladog Hrvata više nema mjesta u momčadi.

Turci su ga doveli za 4,2 milijuna eura i sada ga žele prodati. Prva se javila Rijeka, koja je, prema pisanju turskih medija, ponudila milijun eura. Nije poznat Bešiktašev odgovor na tu ponudu, ali teško da će ga prihvatiti jer su ga upravo od Rijeke kupili za daleko veću cifru.

Među zainteresiranim klubovima je i turski viceprvaka Basaksehir.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • juniorx 20.07.2017.

    Pišete gluposti samo toliko da nešto pišete!!! Besiktas je jučer igrao protiv Schalkea a Mitrović je odigrao cijelu utakmicu i bio među najboljima! (Bez obzira na 3 primljena gola,on je svoje bez greske odradio,stižu pohvale i od turskih medija i navijača).Bešiktaš je prodao svog najboljeg stopera Lyonu i Mitrović je trenutno u prvoj postavi s Pepeom,jer ni Tošić (koji je jučer bio loš)a ni Atinc ne mogu parirati Mitroviću.I ako bude koji stoper odlazi,to Mitrović neće biti.Jer prošao je fazu aklimatizacije i od njega svi očekuju da eksplodira ove sezone,te shodno time predvodi obranu Besiktasa s Pepeom.Malo čitam turske medije i pratim njegovu karijeru,tako da su ovo gluposti!

  • rafa10 20.07.2017.

    Ode on u Dinamo!! :)

  • barbum 20.07.2017.

    Trebo bi maminjo sad uletit

Komentiraj...
Vidi sve komentare