To je to što me zanima!

Bešiktaš preko Wolfsburga došao do prvog boda u LP

Nogometaši njemačkog Wolfsburga i turskog Bešiktaša odigrali su u Wolfsburg Areni 0-0 u 2. utakmici trećeg kola Lige prvaka u skupini B
Vidi originalni članak

Nije to bila predstava za pamćenje u susretu Wolfsburga i Bešiktaša u Njemačkoj. Domaćin je očekivano imao terensku inicijativu, bio je opasniji, ali nije stvorio baš puno prilika vrijednih isticanja. Bosansko-hercegovački napadač Edin Džeko bio je stalna opasnost za obranu turske momčadi, pogotovo u prvom poluvremenu. Već u 9. minuti imao je jako dobru priliku kada je neometen šutirao glavom, ali preko gola. Džeko je u 53. minuti pogodio vanjski dio stative. Njegov partner u napadu, Brazilac Grafite, napravio je medvjeđu uslugu svojim suigračima u 74. minuti. Dobio je crveni karton zbog udaranja Ibrahima Kaşa rukom po glavi uoči kornera za domaću momčad. Grafite je zaslužio crveni karton, ali je i Kaş zaslužio Oscara za glumu, jer je pao kao pokošen gromom, a Grafiteova ruka sasvim sigurno ipak nije imala tu snagu. Sve u svemu, Wolfsburg je bio nešto bolji, ali ne i dovoljno dobar za tri boda.
Manchester United je ranije u Moskvi pobijedio domaći CSKA s 1-0 pogotkom Valencije u 86. minuti, čime je ostvario i treću pobjedu u ovoj skupini.

SKUPINA B LIGE PRVAKA:
CSKA – Manchester United 0-1 (Valencia 86)
Wolfsburg – Beşiktaş 0-0

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare