To je to što me zanima!

Beusan: Crveni Rukavine je zaslužen, to se tako kažnjava

Ovo je bila opasna igra. Ako dovede sigurnost igrača u opasnost onda je to crveni karton. Oko Nanija se isto stvorila takva buka, komentirao je crveni Mateo Beusan
Vidi originalni članak

Igrala se 71. minuta utakmice, u igru je umjesto Duje Čopa ušao Ante Rukavina, no nije mogao ni zamisliti da će na terenu provesti manje od minute. Napadač Dinama visoko je dignuo nogu te je kopačkom startao na Austrijinog Kaju Rogulja, a glavni sudac Howard Webb se nije dvoumio - izravni crveni karton!

Rukavina se u šoku primio za glavu ne vjerujući što mu se dogodilo, a momčad Dinama koja je već gubila 1-0 nije izdržala s igračem manje - primila je još jedan gol.

- Ovo je bila opasna igra. Ako dovede sigurnost igrača u opasnost onda je to crveni karton. Oko Nanija se isto stvorila takva buka (pocrvenio u utakmici Man.Uniteda i Reala nakon opasnog starta na Arbeloi) . Namjera ili ne namjera,  opasna igra se tako kažnjava - rekao je 'oko sokolovo' Mateo Beusan u analizi suđenja nakon utakmice te je nahvalio engleskog suca:

- Webb je opravdao povjerenje. Zorno je pokazao cijelom stadionu i našim sucima kako se taktički sudi. 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • Buster Cro 23.08.2013.

    navijać sam dinama a rukavini bi dao dva crvena da se može, jer se još i čudi pa zašto,, a suđenje u potpunosti ok...

  • NerminŽivojević 22.08.2013.

    Rukavina: "Dobio sam crveni namjerno jer se ne zelim tusirat poslije utakmice,svi me za.....ju jer imam malog,a one crncuge u ekipe se prave važni zadnji put mi je Fernandez napravio k...m polugu."

  • the.king 22.08.2013.

    tako je i Nani dobio u važnijoj utakmici

Komentiraj...
Vidi sve komentare