To je to što me zanima!

Beusan: Ovo je brutalno. Čisti crveni karton za Mandžukića!

Čisti crveni karton i ispravna odluka glavnog suca. Ovo nije bilo neoprezno, ovo je bilo brutalno. Mandžukić je išao na suparničku nogu, rekao je Mateo Beusan...
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić u 11 minuta prošao je put od heroja do tragičara. Prvo je zabio Islandu u 27. minuti za 1-0, a potom brutalno džonom nasrnuo na Islanđanina.

Za suca Bjorna Küipersa nije bilo dvojbe, izravni crveni karton za našeg napadača.

- Čisti crveni karton i ispravna odluka suca. Ovo je bilo brutalno, ne neoprezno, već brutalno. Mandžukić je išao na suparničku nogu, uopće nije imao namjeru igrati loptom - rekao je za kamere HTV-a stručnjak za suđenje, Mateo Beusan te dodao:

- Mislim da su izbornik i igrač vidjeli što su napravili. Sudac je upozorio Mandžukića par minuta prije ovog prekršaja da neće tolerirati opasne nasrtaje. Küipers je samo primijenio pravila. On je u elitnoj kategoriji sudaca i najozbiljniji je kandidat za Brazil.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • zera 20.11.2013.

    Mandžo je htio zagraditi loptu ali je zakasnio i zato je taj start onako ružno izgledao po meni onde nije bilo nikakve namjere već jednostavno neopreznost i zakašnjela reakcija.

  • Kovalski 20.11.2013.

    nije važno za crveni on je prvi naceo njihovu mrežu bitno je da smo pobijedili BRAVO VATRENI svi smo uz vas

  • mariokempes 20.11.2013.

    bio je čisti crveni nije mi jasno zašto je mandžo onako reagirao al nema veze ionako idemo u brazil

Komentiraj...
Vidi sve komentare