To je to što me zanima!

Beusanova analiza: 'Rossoneri' su dobili Rijeku golom iz zaleđa

VIDEO ANALIZA U ovakvim situacijama kontrolor neće zamjeriti sucu. Što se tiče penala, tu je sve čisto, sjajna komunikacija glavnog i petog suca, rekao je Mateo Beusan u emisiji na HRT-u
Vidi originalni članak

Ako gledamo pravno, to je zaleđe. Ovdje su, ne samo ruka, nego i dio tijela i glava napadača Milana naprijed, rekao je Mateo Beusan.

Rijeka je u infarktnoj završnici na San Siru izgubila od Milana 3-2 u drugom kolu Europske lige, a gol je primila u 94. minuti utakmice, nakon što je prije toga zabila dva gola europskom velikanu u samo šest minuta i vratila se od 0-2.

Vodio je Milan golovima Silve i Musacchija, ali hrabri Riječani zabili su preko Acostyja u 84. minuti i Eleza koji je pogodio u 90. minuti susreta iz penala koji je izborio Črnic, a kojeg je srušio Romagnoli.

- Glavni sudac i peti iza gola odlično su surađivali u toj situaciji. Peti sudac odmah je javio glavnom da je to prekršaj. Penal je čist - rekao je Mateo Beusan u emisiji na HRT-u dodavši kako kontrolor neće zamjeriti sucu zbog Milanovog trećeg gola koji je zabio mlaidi napadač Patrick Cutrone jer se radilo o milimetrima.

Utakmicu je sudio Izraelac Orel Grinfeld.

Video golova pogledajte OVDJE 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • deki87 29.09.2017.

    Ko više sluša ovog ishlapljelog brkicu. Od tekme do tekme njegovo mišljenje se mijenja, ne vjerujem da se nogomemetna pravila tako brzo mijenjaju kao njegovo mišljenje. Ja kako znam u pravilu zaleđa, računa se svaki dio tijela kojim se može postići gol, znači sve osim ruku. Ovdje jeste zaleđe, ali nedavno je izjavio da se računaju samo noge. Nigdje veze, kakva neviđena glupost, zato po meni on više nije mjerodavan. Treba naći drugog čovjeka za tumačenja pravila nogometne igre.

  • dudo04 29.09.2017.

    Hugo je bio u većem zaleđu

  • LOLNeki 29.09.2017.

    ZA istu takvu situaciju u Splitu je rekao da nije zaleđe, to je valjda to slobodno sudačko uvjerenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare