To je to što me zanima!

Bez golova u Kranjčevićevoj: Slaven na dva boda od Zadra

Pred stotinjak gledatelja u Zagrebu Lokomotiva i Slaven Belupo odigrali su "nulu". Koprivničani će biti zadovoljniji tim rezultatom jer su prišli Osijeku na bod razlike
Vidi originalni članak

Ni igrači Slavena ni igrači Lokomotive nisu uspjeli pronaći put do gola. U prvom nedjeljnom susretu 16. kola MAXtv Prve lige odigrali su 0-0 u Kranjčevićevoj ulici, a utakmicu je pred stotinjak gledatelja sudio Domagoj Vučkov iz Rijeke. 

Lokomotiva je s 21 bodom ostala na četvrtom mjestu ljestvice i ima pet bodova manje od trećeplasiranog Hajduka, kojem prijeti oduzimanje bodova nakon što su igrači Igora Tudora odbili igrati derbi na Maksimiru. 

Slaven Belupo s 14 bodova drži pretposljednje mjesto, a razlika u odnosu na Zadar je sad dva boda. Osijek je osmi s 15, Slaven deveti s 14, a Zadar posljednji s 12 bodova. 

Igrači iz Koprivnice u posljednje tri utakmice osvojili su pet bodova, a nisu poraženi točno mjesec dana, od gostovanja kod Istre. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Nokia N8 24.11.2014.

    jel opet Dinamo i Mamić kriv što nema gledatelja? ili je to zato što je milijunski Zagreb antinogometni grad postao,ipak je hokej stari nacionalni sport zig zag hahah

  • KPsrna_1 23.11.2014.

    žalosno da na tekmu prve HNL dojde manje navijača neg na seoski derbi 3 županijske sjever...

  • Filip0 23.11.2014.

    Nije bilo ni za očekivati više gledatelja, Zagrepčani koji prate nogomet navijaju za GNK Dinamo Zagreb, ne zanima ih Lokomotiva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare