To je to što me zanima!

Bez iznenađenja: Mađari preko Maltežana korak bliže Dinamu

Ferencvaroš je bio na putu prema čistoj pobjedi, Divali (19') i Lanzafame (36', p.) pogađali su u prvom poluvremenu, dok je potonji na 3-0 povisio nakon pola sata igre. U 85. minuti gosti su ublažili poraz
Vidi originalni članak

Ne dogodi li se čudo, Dinamo i Ferencvaroš trebali bi činiti par trećeg pretkola Lige prvaka.

Zagrepčani su u utorak napravili velik dio posla u Gruziji pobijedivši Saburtalo s 2-0, dok je dva gola prednosti ostvario i mađarski prvak nad Vallettom (3-1), ali na domaćem terenu.

SABURTALO - DINAMO 0-2 Igra se briše, prednost piše! Dinamo je srušio Saburtalo

Ferencvaroš je bio na putu prema čistoj pobjedi, Divali (19') i Lanzafame (36', p.) pogađali su u prvom poluvremenu, dok je potonji na 3-0 povisio nakon pola sata igre. U 85. minuti gosti su ublažili poraz.

U prvoj utakmici dana BATE Borisov kod kuće je pobijedio Rosenborg s 2-1 (Stasevič 5', Skaviš 51' - Konradsen (25 '), dok je Cluj ostvario minimalnu prednost za uzvrat protiv Maccabi Tel-Aviva u Izraelu. Jedini strijelac bio je Omrani, Damjan Đoković za Rumunje je igrao do 79. minute.

Crvena zvezda napravila je dobar posao u Beogradu pobijedivši Helsinki s 2-0. Boakyje je načeo Fince u 27. minuti, a potom Pavkov u samoj završnici stvorio mir uoči uzvrata.

Najuvjerljiviji je bio Celtic koji je estonskom Kaljuu utrpao čak pet komada i već riješio pitanje prolaska, dok je Filip Ozobić s klupe gledao kako Qarabag odnosi remi iz Dundalka (1-1) čiji je Hoban poništio Emrelijev gol. 

Maribor će, pak, u Švedskoj braniti pobjedu od 2-1 nad štokholmskim AIK-om. Kronaveter je već u šestoj minuti razveselio Ljudski vrt, Goitom je poravnao u 28., a deset minuta kasnije pobjedu Slovencima, za koje je cijelu utakmicu odigrao Špiro Peričić, osigurao Ivković.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • zvona1111 25.07.2019.

    Može li mi netko odgovoriti gdje je stup obrane dinama Theophile Catrine ? Ozljeda ili nesto drugo ? To je mozda i najbolji transfer dinama kada je u pitanju obranbeni igrac

  • kajzer/soze/80🇷🇸 24.07.2019.

    Zvezdu neće,pa neće!17:1 šut ka golu,7:0 u okvir gola...ali,polako igre ima,doćiće i golovi...kao i prošle godine,postepeno dizanje forme...korak po korak...još jedan meč,i onda najbitniji meč sezone,Kopenhagen!Tako i Dinamu,neugodni Ferencvaroš...to nam je glavni ispit...

  • 24.07.2019.

    A zato se oni sa sjekirama gadjaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare