To je to što me zanima!

Bez iznenađenja na El Sadaru: Messi čudesan protiv Osasune

Čudesni Argentinac za kraj je ostavio ljepoticu. Ponovo je pokazao svu čaroliju svojih mogućnosti kada je nanizao 4-5 igrača Osasune, sve poslao u jednu, a loptu u drugu stranu
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone upisali su prvu pobjedu nakon tri uzastopna remija u La Ligi. Momčad Luisa Enriquea u gostima je savladala posljednjeplasiranu Osasunu 3-0 na El Sadaru u sklopu 15. kola španjolskog prvenstva.

Enrique je na teren poslao mješoviti sastav Ter Stegen - Roberto, Pique, Umtiti, Alba - Gomes, Busquets, Iniesta - Turan, Saurez, Messi. Ivan Rakitić utakmicu je odgledao s klupe dok Neymar nije nastupio zbog akumuliranih žutih kartona, ali i navodne ozljede aduktora.

'Blaugrana' je od početka kontrolirala susret i stvorila niz prilika u prvom poluvremenu (valja izdvojiti po dvije Lionela Messija i Luisa Suareza), ali je na gol čekala do 59. minute kada je mrežu zatresao Luis Suarez na asistenciju Jordija Albe.

Barcin lijevi bek upisao je još jednu asistenciju kada je asistirao Lionelu Messiju za vodstvo 2-0. Čudesni Argentinac za kraj je ostavio ljepoticu. Ponovo je pokazao svu čaroliju svojih mogućnosti kada je nanizao 4-5 igrača, sve poslao u jednu, a loptu u drugu stranu za svoj 17 gol. protiv Osasune u zadnjih devet susreta protiv momčad iz Pamplone.

Barcelona je sada došla na tri boda od vodećeg Reala, koji večeras igra protiv Deportiva bez Ronalda, Benzeme i Modrića i koji još uvijek ne zna za poraz u prvenstvu.

Idi na 24sata

Komentari 137

  • Modrulj Dragomir 10.12.2016.

    njima nije iznenađenje al protivniku možda i je :D

  • sumarinac 10.12.2016.

    Evo sad kikači imaju opet za pisat hvalospjeve hobitu..a apsolutno nicega senzacijonalnog nema kod tog pogotka..osim sto su se igraci bojali napasti messija jer ako ga pipnu on pada i to je penal za barcu..ove komentare do citam mi se ser..e

  • tutek 10.12.2016.

    Ne sjećam se da je Ronaldo ikad napravio nešto slično. Ronaldo je maneken u kopačkama koji svaku 20-tu loptu koju mu netko pripremi pospremi u gol, i to je jedino što radi. Messi je sasvim drugačija klasa igrača koja može u svemu biti odličan. Stvarno je zadovoljstvo gledati ga kad krene u akciju. Definitvno najbolji igrač današnjice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare