To je to što me zanima!

Bez iznenađenja u Varaždinu: Lokosi sigurno do nova tri boda

Nadali su se u Varaždinu kako bi na krilima dobrog rezultata iz Zaprešića (2-1) mogli ozbiljnije zaprijetiti i Lokomotivi. No, Toplakovi izabranici nisu uspjeli u oba poluvremena parirati momčadi s Kajzerice i izgubili su 2-0
Vidi originalni članak

Nakon pobjede protiv Intera (2-1) u gostima, nogometaši Varaždina prizemljeni su na domaćem terenu. Bolja je od njih u prvoj utakmici 23. kola elitnog ranga hrvatskog nogometa bila Lokomotiva sa (2-0).

Toplak u ovoj utakmici nije mogao računati na ozlijeđenog Đuraseka koji se ozlijedio dan prije, a u momčad je uskočio Kolarić. Nisu se ni okrenuli domaći nogometaši na terenu već je lopta bila u mreži. U sedmoj je minuti zabio Myrto Uzuni nakon odbijanca sa deset metara. Nastavili su sa dobrom igrom gosti, dok je Varaždin imao bljeskove, ali nije se najbolje snalazio.

Ivan Posavec je po tko zna koji put ove sezone u ključnim trenucima imao nekoliko dodira previše. S obzirom na to da i s previše dodira igra jako dobro, taj jedan dodir manje mnogo bi mu pomogao, kao i Varaždinu koji je zbog toga ostao bez prilike u 29. minuti kad je nakon slabe reakcije Posavca i Teklića, Jessie tukao pokraj gola.

Kazna je stigla u 38. minuti kad je Fran Karačić odlično pogodio povratnu loptu Kristijana Jakića s ruba šesnaesterca i ona je kroz šumu nogu završila u desnoj strani Nevistićeva gola. Tako su gosti na odmor otišli s dva gola prednosti.

U nastavku je Toplak malo promiješao karte, ubacio Bajandouha i Glavinu, a njegova je momčad živnula. Zaprijetili su nekoliko puta, ali sve je to lako brani o Grbić. Lokomotiva se povukla i u zadnjim su sekundama imali stopostotnu šansu, ali lopta je završila iza zaštitne ograde. Tako je Varaždin ostao na posljednjem mjestu ljestvice, dok se Lokomotiva približila Rijeci u borbi za Europu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 21.02.2020.

    Da je bilo vise srece u zavrsnici, moglo je zavrsiti svakako..a da je Lokomotiva dosla lako do 3 boda, nije bas..

  • TheKop10 21.02.2020.

    Drugo poluvrijeme odlično, ali se nadam da će netko konačno shvatiti da Kolarić i takvi “igračići” nisu za prvu ligu!

  • Prcko_Vitaminčić 21.02.2020.

    Čudo da nije bilo tri penala hihihi

Komentiraj...
Vidi sve komentare