To je to što me zanima!

Bez osam igrača, ali koga briga kad je tu Del Piero

Real Madrid nije uspio pobijediti Almeriju i u prvenstvu gleda u leđa Barceloni. Sad je Nijemac Bernd Schuster taj kojem hitno treba pobjeda
Vidi originalni članak

Toliko toga promijenilo se za Juventus u samo dva tjedna. Prvu utakmicu s Realom čekali su sa zebnjom - imali su hrpu ozlijeđenih igrača i bili u velikoj krizi. Mjesec dana nisu pobijedili nikoga. Trenera Claudija Ranierija gotovo sigurno bi čekao otkaz da je te večeri izgubio.
No Alessandro Del Piero nije dopustio da se takvo što dogodi, odmah u 5. minuti čudesnim je golom vratio mir Juventusu.
Potom su zaredali tri pobjede u prvenstvu. Del Piero je i Romi zabio sa 30-ak metara, tako da sad na Santiago Bernabeu stižu u sasvim drukčijem raspoloženju. Jedino što se nije promijenilo su veliki problemi s ozljedama. Večeras im neće biti osmorice: Buffona, Trezegueta, Zebine, Grygere, Salihamidžića, Poulsena, Kneževića i Christiana Zanettija.
- Pokušat ćemo već na Santiago Bernabeu ugrabiti prvo mjesto, no bit će teško. Malo kome uspije pobijediti Real u Madridu - rekao je 33-godišnji kapetan Del Piero.
Ruud van Nistelrooy propustio je susret s Almerijom, ali navodno bi trebao biti spreman za Juventus, kao i stoper Pepe. Sad je Schuster taj kojem hitno treba pobjeda.




ZADNJA ŠANSA KRIŽANČEVU ZENITU
Kad su onako suvereno svladali Manchester United u europskom Superkupu, očekivalo se da će Zenit iz St. Peterburga igrati značajnu ulogu u Ligi prvaka. No momčad Dicka Advocaata negdje je izgubila pobjednički ritam, imaju samo bod iz triju utakmica i ako večeras ne pobijede, BATE Borisov - adio, Ligo prvaka!
- U Bjelorusiji ćemo napokon pokazati svoje pravo lice - rekao je Danny, Portugalac kojeg je Zenit platio 30 milijuna eura.
Ivica Križanac trebao bi igrati za rusku momčad od prve minute.

ZRAČNE NEVOLJE ZA 'ŽUTU PODMORNICU'
Na utakmicu Lige prvaka protiv Aalborga nogometaši Villarreala doputovali su s nekoliko sati zakašnjenja. Pilot je nakon 15-ak minuta leta bio prisiljen vratiti zrakoplov u Valenciju zbog problema s uređajima.

UNITED U GLASGOWU, A ČEKA IH ARSENAL...
S bodom iz triju utakmica Celtic je u velikoj nevolji. Osim toga, još nije zabio ni gola u Ligi prvaka ove sezone. Večeras igra protiv Manchester Uniteda, koji za vikend igra derbi s Arsenalom. Sir Alex bi neke mogao odmoriti.

PROPAO POVRATAK TONIJA U FIRENZU
Luca Toni, bivši napadač Fiorentine, nije se oporavio na vrijeme da bi zaigrao za Bayern večeras u Firenzi. “Viole” su u Münchenu prije dva tjedna izgubile 3-0 uz puno peha, pogodili su stativu i zapucali hrpu šansi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Bole top 05.11.2008.

    nadam se piziona,da i vise bude

  • piziona 05.11.2008.

    danas tri komada u mrezi Juventusa

  • Horned Reaper 05.11.2008.

    Mogla bi biti dobra tekma...navijam za Real... samo da se žabari ne povuku u svojih 16 i deru na kontre..

Komentiraj...
Vidi sve komentare