To je to što me zanima!

Bez sentimenta: Man. City se Adebayora riješio e-mailom!

Iako sa Cityem ima još tri godine ugovora, poručili su mu da na njega ne računaju i da se mora pojaviti 9. srpnja, a ostali igrači dan ranije jer idu na turneju po SAD-u
Vidi originalni članak

Emmanuel Adebayor uživao je na godišnjem odmoru, a jedno poslijepodne došao je doma pa iz dosade otišao na laptop. Jedna stranica, druga...a onda se sjetio:

- Pa mogao bih pogledati e-mail.

Togoanac je išao vidjeti da li ga se tko sjetio. Bome su ga se sjetili u klubu, ali njemu je 'prisjelo'. Dok je čitao vjerojatno nije mogao vjerovati.

Naime, iako s Manchester Cityem ima još tri godine ugovora, poručili su mu da na njega ne računaju i da se u klubu mora pojaviti 9. srpnja. Još je bilo gore kad je saznao da se ostali igrači moraju pojaviti dan ranije jer putuju na turneju po SAD-u!

- Ovo je bolno i uvredljivo. Oni žele postati najveći klub na svijetu, ali ljudi koji vode klub ne djeluju na taj način. Ovo puno govori o njima - rekao je Adebayor i poručio da ide na sud, ako ne nađe novi klub.

Adebayor je u City došao 2009. godine iz Arsenala za 29 milijuna eura, a prošlu sezonu je proveo na posudbi u Real Madridu. 

Nije jedini nogometaš kojeg su se šeici riješili, otpisani su i Given, Bridge, Onuoha, M. Johnsonom, Bellamy i Santa Cruz.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • IceVrbz 09.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • IvanPoljak 09.07.2011.

    ma to sta rade u tom klubu je cisto sra....ali sam je doso tamo iz arsenala mogo je stat tamo i svaki igrac koji ide u city znaci da mu je samo do para jer city nikad nije nis osvojio niti bio neki veliki klub ako cemo iskreno

  • frenky18 08.07.2011.

    Bar da su ga prodali dok je Milan bio zainteresiran a ne ovako, njih zbilja boli briga za pare, a i na santa cruzu su to pokazali, dobar je on al su platili ga previše i eto odigro par utakmica ovo ono propo je i sad ga šikanirali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare