To je to što me zanima!

Bez Tončija i Laca: Važno je da šavovi ne popucaju...

Valčić je ozlijedio trbušni zid, a na Lackovićevoj su ruci šavovi koji mu jako smetaju pri šutu. Na otvaranju Eura igrat ćemo bez Lackovića i Valčića
Vidi originalni članak

Tonči Valčić ima parcijalno puknuće trbušnog mišića, dimenzija 1,5x1 cm. Riječ je o ozljedi od prije tri dana. Još osjeća bolove pri svakom pokretu i teško je reći koliko će pauzirati. U Austriji ćemo ultrazvukom i klinički pratiti stanje, izvijestio je liječnik hrvatskih rukometaša, dr. Mladen Miškulin.
- 'Običnim’ ljudima potrebno je od 10 do 15 dana da ovakva ozljeda zacijeli, ali budući da mi radimo posebne terapije, vjerujem da će to ići i brže - dodao je dr. Miškulin.
Izbornik Lino Červar ne krije zabrinutost.
- Tonči je samozatajan igrač. Dugo ga treniram i doživljavam ga na poseban način. Njegova igra je poruka. I tko god bude igrao na njegovoj poziciji, morat će se itekako dokazati. Nisam depresivan što se toga tiče, ali daj Bože da sve bude dobro. Ne treba nam još stresova ili novih ozljeda... - kaže Lino. Na poziciji lijevog vanjskoj Červar još može računati na Vukovića, Duvnjaka, Gojuna i Bičanića, a još se ne zna u kakvu će stanju biti Lac.
- Lac trenira prema posebnom programu, ali ta posjekotina na dlanu lijeve ruke na nezgodnu je mjestu - kaže Červar i dodaje:
- Možda bi i mogao igrati u prvoj utakmici, protiv Norvežana, ali velik je problem kad šutira. Pitanje je hoće li šavovi na ruci izdržati ili popucati. Rana je u fazi cijeljenja i to je dobro, no zaigrat će tek kad liječnička služba odobri. Nećemo ništa riskirati...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare