To je to što me zanima!

Bez žena na SP-u: Ronaldo mora seksualno apstinirati

Portugalski izbornik Carlos Queiroz održat će sastanak s Ronaldom na kojem će ga upozoriti kako se mora kloniti žena za vrijeme prvenstva
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo, jedan od najboljih nogometaša svijeta, na Svjetskom prvenstvu u JAR-u morat će isključivo bit koncentriran na loptu. Naime, portugalski izbornik Carlos Queiroz održat će sastanak s Ronaldom na kojem će ga upozoriti kako se mora kloniti žena.
- Cristiano je profesionalac i vrlo je odgovoran te posvećen momčadi. No, na prvenstvu mora biti okrenut isključivo nogometu i zato će Queiroz s njim popričati na tu temu - rekao je jedan od članova reprezentacije.
Ronaldo može zaboraviti na druženja s modelom i glumicom Kim Kardashian, Paris Hilton i mnogim drugima.. Bit će to mjesec dana kušnje (SP traje od 11. lipnja do 11. srpnja).
Portugal je u skupini sa Brazilom, Obalom Bjelokosti i Sjevernom Korejom, pa ukoliko ne prođu vrlo jaku skupinu, Ronaldo možda i neće bit previše tužan.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • nema me 17.05.2010.

    sta je neka je i to me zaboli k,,ra,njegova kita njegov supak a ovi sto se pasu na njega mogu i dalje komentirati.

  • vedran_zgb 17.05.2010.

    Gledam ga jučer protiv Malage u par navrata...Messi je za njega izmislio nogomet i nogometnu kulturu...djabe mu je to što je ulickan i zgodniji od Messia kad mu fale neke osnovne stvari da bude najbolji...

  • ciLa 17.05.2010.

    E pa ne morate mu ljubiti guz..u pa ne bude vam ovaj to čitao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare