To je to što me zanima!

Biciklist jurio prema cilju, ona se prešetavala. Pregazio ju je

Umjesto da slavi pobjedu u utrci, biciklist je nakon 88 kilometara vožnje završio u bolnici s ozbiljnim ozljedama glave i gubitkom pamćenja, a teško je stradala i gledateljica nakon što je neoprezno pretrčavala cestu
Vidi originalni članak

Jedan biciklist teško je ozlijeđen nakon što mu je pred ciljem 88 kilometara duge utrke Cicloturista Condaca Salmor na kanarskom otoku Hierro u Španjolskoj izletjela žena na stazu.

Gledala je u mobitel i nevjerojatno je da nije primijetila biciklista u punoj brzini kako ulazi u cilj. On ju je pregazio i silovito je udarila glavom o tlo, potom se i prevrnula nekoliko puta.

POGLEDAJTE VIDEO:

I biciklist, koji je imao kacigu, udario je glavom o asfalt. Prevezli su ga u bolnicu gdje su mu dijagnosticirali ozbiljnu traumu glave, izgubio je pamćenje. Ženi su pružili pomoć na licu mjesta, a nije poznato je li i ona završila u bolnici i u kakvom je stanju.

Prije četiri mjeseca slična nesreća dogodila se na Tour de Franceu, kad je jedna gledateljica ispred pelotona pokazivala transparent "djed i baka". Nije gledala u biciklista koji se zabio u nju, a onda porušio i desetke drugih. Uhitili su je i prijeti joj zatvor.

Nesreću s gledateljicom na Tour de Franceu pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 28.10.2021.

    Znaju tako koze prelazit cestu...

  • Bummser 30 28.10.2021.

    Pa na prvoj slici se vidi da gleda u njega , sad ne znam dali je to djelić sekunde kad je shvatila da će ju supucati ili je bila svjesna šta radi i išla namjerno da ga obori .

  • paminjo 28.10.2021.

    gledam ovaj video s Tour de Francea, ako ta tuka ne dobije zatvor i novčanu kaznu, ovaj svijet ide u k.. sve to zbog fotke da ju prikači na fajs valjda.. najgore od svega što je sve više i više takvih.. o ova pak bulji u mobitel i hoda pred ciljem biciklističke utrke.. i kako ti onda može bit žao takvih? njoj praktički ništa, a biciklist ostao bez pamćenja i zlatne medalje.. nema tu više pravde..

Komentiraj...
Vidi sve komentare