To je to što me zanima!

Biciklist trenirao u izolaciji pa izgorio: Spržilo me na balkonu

Profesionalni sportaši se u jeku pandemije korona virusa snalaze kako mogu da bi održali formu za povratak na sportska borilišta. Enric Mas (25) je španjolski biciklist koji je uspio zagorjeti u izolaciji
Vidi originalni članak

Kako bi se što lakše i što bolje vratio na pobjedničke staze nakon prolaska pandemije korona virusa, a da pri treningu ne ugrozi svoje zdravlje, španjolski biciklist Enric Mas (25) odlučio je na balkonu 'u mjestu' voziti svoje rute koje bi inače vozio po španjolskim cestama. No, nije računao da i na balkonu može imati problema.

Krema za sunčanje jedna je od stvari koje biciklisti dosta koriste kako im se ne bi dogodilo to što se dogodilo zaboravnom Enricu. Biciklist koji vozi za Movistar 'zagorio' je na treningu, a sve je to shvatio nakon što je skinuo biciklističko odijelo. Na mjestima koje je pokrivalo koža je ostala normalna, ali sve je ostalo jako pocrvenilo.

- Od Sunca ne možete pobjeći - žari i na balonu kao što bi to napravilo na cesti - našalio se Španjolac na Instagramu.

POGLEDAJTE PORUKU PODRŠKE ANE KONJUH

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mas je prošle godine završio 22. na Tour de Franceu, a od sredine ožujka nalazi se u svojevrsnoj karanteni u Španjolskoj u kojoj ima preko 172.000 oboljeli te preko 18.000 smrtnih slučajeva.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Brozo 15.04.2020.

    Baš je morao taj dan grudnjak nosit

  • nikolalaaa 14.04.2020.

    Dancima je bas teško izgoriti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare