To je to što me zanima!

Big Brother Mrkvica organizira atletske igre za osnovnoškolce

Atletski sraz reprezentacija četiri zagrebačke osnovne škole u Kušlanovoj na rasporedu je u četvrtak, 7. lipnja. Organizator je Ivan Mitrović, kojeg je proslavio Big Brother, a sadzavršava stručni studij za trenera atletike
Vidi originalni članak

Osnovna škola Dragutina Kušlana i Atletski klub Dinamo Zrinjevac organiziraju atletske igre za djecu. Na školskom sportskom centru III. gimnazije u Kušlanovoj 52. u  četvrtak, 7. lipnja 2018. u 18 sati snage će odmjeriti reprezentacije četiri zagrebačke osnovne škole.

Sastavljene su od učenika od 1. do 4. razreda, a nastupaju OŠ Augusta Harambašića, OŠ Dragutina Kušlana, OŠ Ivana Filipovića i OŠ Jordanovac.

Djeca će se natjecati u disciplinama: skok u dalj, bacanje loptice, utrka izdržljivosti na 271 metara, sprint utrka 50 metara, štafete školskih reprezentacija i štafetna utrka roditelja.

Organizator je Ivan Mitrović, poznatiji kao Mrkvica iz Big Brothera, koji se 2008. snimao na Tajlandu. Mitrović se 15 godina bavio atletikom, a sad je atletski trener djece, rekreativaca, ali i profesionalnih sportaša. Na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu završava stručni studij za trenera atletike. 

Kako je i sam pohađao OŠ Dragutina Kušlana, ovo natjecanje za njega ima i osobni značaj, obzirom da se tu zaljubio u ovaj sport. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • It's kišing 05.06.2018.

    Šta je to big brother mrkvica?

Komentiraj...
Vidi sve komentare