To je to što me zanima!

BiH 'luduje', 50.000 euforičnih navijača dočekalo je 'zmajeve'

Susjede je plasman na SP toliko raspametio da je izbornika i nogometaše u Sarajevu na povratku iz Litve dočekalo 50.000 navijača! Nije ih spriječila niti kiša
Vidi originalni članak

Prvi put od samostalnosti Bosna i Hercegovina izborila je plasman na veliko natjecanje. U posljednja dva ciklusa koban je bio Portugal, a sada su napokon dočekali najveći uspjeh u nogometnoj povijesti.

Susjede je to toliko raspametilo da je izbornika i igrače u Sarajevu na povratku iz Litve dočekalo 50.000 navijača! Nije ih spriječila niti kiša. I u ostalim gradovima je bilo slavlja, ali najviše, naravno, u Sarajevu.

Iz samog centra, s balkona Vječne vatre obratio im se Safet Sušić.

- Čestitam igračima na velikom uspjehu. Četiri godine radimo momčad i atmosferu. Hvala našim navijačima bez kojih bi nam bilo mnogo teže – rekao je Sušić.

Pričao je i kapetan Spahić pa Džeko, a onda se uglas počelo pjevati.

Neka slave, zaslužili su.

Za povijest: Ibišević odveo BiH u Brazil, igrači plakali od sreće

Idi na 24sata

Komentari 189

  • aqarius 17.10.2013.

    Ma bravooo!!! susjedi malo je reći da ste zaslužili svaka čast i želim punoo sreće na SP i nama da budemo sa Vama rame uz rame u Brazilu :)

  • limex1989 16.10.2013.

    Mislim da je bosna sinoc imala 4 i pol milijuna navijaca vise nego ikada...mislim da je cijela hrvatska navijala zdusno da pobjede...hrvat sam, ali sam navijao kao nekada za hrvatsku...a kad je hrvatska dosla na ekran nisam ni prvo poluvrijeme do kraja odgledao...bilo je lijepo nekada ne tako davno gledati engleze na koljenima na wembleyu ili neke vece repke koje su drhtale pred nama...danas nas jedna skotska u kiltovima dobije dva puta u dva susreta...sramota...nadam se da ce niko malo bolje organizirati ovu odlicnu ekipu...

  • bosanac laki 16.10.2013.

    BIH u ovom trenuku najjača zemlja na balkanu,čestitke svim Bosancima i navijačima diljem svijeta koji vole i navijaju za svoju zemlju!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare