To je to što me zanima!

BiH: Meho Kodro novi nogometni izbornik

Kodro je dobio jednoglasnu podršku i vjerujemo da će naša reprezentacija uskoro igrati bolje, izjavio je dopredsjednik Saveza Čolaković
Vidi originalni članak

Nogometni savez Bosne i Hercegovine za novog izbornika reprezentacije izabrao je Mehu Kodru. U konkurenciji za izborničku poziciju još su bili bivši hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar i Nijemac Lothar Matthaeus. Kodro će tako naslijediti Fuada Muzurovića koji je dobio otkaz nakon neuspjeha u kvalifikacijama za Euro 2008.
- Meho Kodro je dobio jednoglasnu podršku Izvršnog odbora i svi vjerujemo da će naša reprezentacija uskoro igrati bolje i uspješnije - izjavio je dopredsjednik Saveza Sulejman Čolaković.
Kodro je imao bogatu igračku karijeru u kojoj je nastupao za Velež, Real Sociedad, Barcelonu,Tenerife i Deportivo Alaves, a karijeru je završio u izraelskom Maccabiu iz Tel Aviva 2002.
Novi izbornik zapravo i nema trenerskog iskustva jer je dosad bio samo pomoćni trener u Real Sociedadu, a lokalni mediji procjenjuju da je zapravo prva opcija bio Matthaeus, no njegovi financijski zahtjevi su bili previsoki za BiH.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare