To je to što me zanima!

BiH optimist uoči uzvrata: 'Mi to možemo, idemo na Euro...'

Nikoga se ne bojimo. Ako ponovimo igru iz Francuske, onda ćemo uspjeti. Vrijeme je da svoje znanje pokažemo na Europskom prvenstvu, rekao je Miralem Pjanić
Vidi originalni članak

To nije bila trava, to je krumpirište. Bilo je vrlo teško igrati u Zenici, “grmio” je opet jučer Ronaldo. 

Portugalski majstor uvjeren je kako će im u Lisabonu biti lakše.

- Teren će biti bolji te očekujem našu laganu pobjedu i odlazak na Europsko prvenstvo. Favoriti smo i to ćemo večeras pokazati - kaže Cristiano Ronaldo, koji je u Zenici promašio veliku priliku za pobjedu. 

Unatoč 0-0 u prvoj utakmici, Sušić i igrači vjeruju da mogu do čuda na Luzu. 

- Mi to možemo, u Lisabonu ćemo izboriti Euro - rekao je Edin Džeko.

Slično razmišlja i veznjak Rome Miralem Pjanić.

- Nikoga se ne bojimo. Ako ponovimo igru  iz Francuske, onda ćemo uspjeti. Vrijeme je da svoje znanje pokažemo na Europskom prvenstvu - izjavio je Pjanić.

Teško je očekivati da će opet utakmica završiti 0-0 i da će se pucati penali. BiH će dakle morati zabiti barem gol ako misli proći na Euro. Dosad u tri utakmice nisu uspjeli, ali njihova je najbolja partija protiv Portugala bila baš na Luzu prije dvije godine u doigravanju za Svjetsko prvenstvo. Tad je domaćine nekoliko puta spasio okvir gola, imali su mnogo sreće. 

- Zašto ne bi završilo 1-1, kao prije mjesec dana u Parizu?! Mi sanjamo taj rezultat - rekao je Safet Sušić, izbornik “zmajeva”.

Sušić ima mnogo problema. Salihović mu je otpao zbog kartona, a Papac koji nije igrao zbog kartona na Bilinu polju ima temperaturu. Papac je pet puta primio infuziju, ali će navodno stisnuti zube i igrati.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • bbb1 18.11.2011.

    Ha ha ha bosna je pukla ko bosna

  • Ilirac 16.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • erotits 16.11.2011.

    PORTUGAL : BIH 6:2 U PRVOM SETU HAHAHAHAHAHA

Komentiraj...
Vidi sve komentare