To je to što me zanima!

Bijač: Presudila je individualna kvaliteta, ipak smo malo bolji...

Očekivali smo ovakvu utakmicu, Španjolska je i danas i jučer dokazala kako je reprezentacija vrhunske kvalitete i tko god bude igrao protiv njih imat će velikih problema, rekao je naš golman Bijač
Vidi originalni članak

Hrvatska je slavila protiv Španjolske 12-9 u polufinalu Europa kupa. Iako je završilo tri razlike, gotovo cijeli susret igrao se u egalu te su Barakude jako teško došle do pobjede:

- Očekivali smo ovakvu utakmicu, Španjolska je i danas i jučer dokazala kako je reprezentacija vrhunske kvalitete i tko god bude igrao protiv njih imat će velikih problema. Fizički spremni i plivački fantastični, mislim da smo se držali dogovora s izbornikom i da je naša individualna kvaliteta isplivala na površinu, mislim da je ipak imamo malo više. Zaslužena pobjeda. Večeras ćemo se malo odmoriti, ujutro analizirati Mađare i sigurno pred ovom publikom ostaviti zadnji atom snage - rekao je hrvatski golman Marko Bijač pa prokomentirao promjene pravila:

- Meni nova pravila utječu malo manje nego igračima, ali sve u svemu nema prevelike razlike za mene.

Oglasio se onda i izbornik Ivica Tucak:

- Nema ovo veze s umorom, nismo ušli koncentrirano, nismo imali igru u tom trenutku. Curile su nam kontre, ali okej sve je to razumljivo, oni su jaka i plivački moćna repka. Kad smo zatvorili kontre i počeli igrati napad kako trebamo krenulo je, ali generalno lavovska bitka i predivna utakmica. Čestitam Španjolcima na ovakvoj utakmici.

- Svaka utakmica je nova knjiga, neispričana i nepročitana. Mađari su odigrali fantastično protiv Italije, kolijevka vaterpola, imam respekt za njih, ali mi želimo svoje zlato i obraniti naslov.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • čoviksjuga 07.04.2019.

    Najbolji sportski savez pa normalno da je i najbolja hrv. repka !

  • nori 🖖 07.04.2019.

    Bijač je zakon! Njegovo je prezime smiješno Amerikancima.

  • 07.04.2019.

    Bravo,samo do kraja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare