To je to što me zanima!

Bijesni Kulešević opleo po sucu: Sramota, ovo nije slučajno! Da je Jugoslavija još, razumio bih..

Osijek je na Rujevici vodio 2-0 u polufinalu Hrvatskog Kupa, a onda je sve krenulo nizbrdo za goste. Na kraju su sve izgubili i ispali korak do finala, a trener Kulešević razočaran je suđenjem Igora Pajača
Vidi originalni članak

Na prošloj prvenstvenoj utakmici nam u 90. minuti nije sviran čist penal kad je igrač Rijeke igrao rukom, mislio sam da je slučajno. Ovo više nije slučajno. Žao mi je da su ljudi u Hrvatskoj poslije ovolikih patnji i pauze od nogometa morali ovo vidjeti i ovo je sramota. To se ne smije dogoditi u 2020. godini, da se to dogodilo u Jugoslaviji bez VAR-a i svega još bi razumio, ali danas u Hrvatskoj, to je sramota, rekao je za HRT nakon utakmice ljut i razočaran trener Osijeka Ivica Kulešević.

RIJEKA - OSIJEK 3-2 U nevjerojatnoj drami Osječani s 10 igrača ispustili sve, Rijeka će igrati finale na Šubićevcu!

Njegova je momčad vodila 2-0, ali je u 56. minuti Kleinheisler dobio drugi žuti karton te snimka nije bila pregledana iako je situacija bila sporna, očito su suci u VAR sobi odlučili da je prekršaja bilo. Zatim je Murić zabio gol za 2-1 deset minuta kasnije, a u 70. minuti dosuđen je također dvojbeni penal za Rijeku.

- Nikad nisam javno govorio o suđenju, ali ovo danas stvarno nije imalo smisla. Čestitam igračima na svemu što su napravili i odigrali, vjerovali smo u nas, ali protiv ove pošasti nismo mogli. Slijedi nam borba za Europu, vjerujemo da možemo dohvatiti to mjesto. Vratit ćemo se već na sljedećoj utakmici - završio je trener Osijeka.

Nakon toga je Sterling Yateke zabio za preokret i 3-2 te veliko slavlje na stijeni iznad Rujevice gdje je bila Armada, kao i na terenu. Imali su što proslaviti Rožmanovi izabranici:

RIJEČKI APSURD Ma tko kaže da nema publike? Armada se popela na rujevičku stijenu, palila baklje i feštala...

- Čestitke igračima i hvala navijačima, malo je iznenađenje da je tako dobra atmosfera bila. Nije to top razina jer se vidi da nam fali - utakmica. Sjećam se utakmice u Osijeku gdje smo mi imali 2-0 pa izgubili 3-2, jednom nam se to trebalo vratiti - rekao je trener Rijeke Simon Rožman pa nastavio: 

- Kad gubiš 2-0 onda ideš na glavu, nemaš što više izgubiti. Izmjene su dale novu dimenziju igri, promijenili smo sistem i bilo je dobro. Dečki su odlično radili ovih šest tjedana u teškim uvjetima i pridržavali se mjera i rekao sam da ako tako nastave im je kraj negdje drugdje. Imamo širok roster i meni neka dopuste odabir, a danas se vidjelo s izmjenama kako se sve da promijeniti.

Tako će Rijeka braniti Rabuzinovo sunce na Šubićevcu protiv Lokomotive, a sad im slijedi povratak ligaškom nogometu.

- Ova pobjeda ništa ne znači ako na kraju ne digneš Kup, tako da, treba pričekati i sad se okrećemo prvenstvu. Vjerujem da možemo napraviti dobre stvari, a bit će nepredvidljivo zbog svih izmjena koje su se dogodile - zaključio je trener Rijeke.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Zorba 01.06.2020.

    Ne znam zasto bi razumio da je Jugoslavija. Nesretnik, da li ne zna ili ne zeli znati da je u Jugoslaviji sve bilo bolje i postenije nego danas u Hrvatskoj, koja i nije drzava no neka nakarada koja se sama sebi kao gad ruga

  • arhex 01.06.2020.

    nisam gledal utakmicu, niti znam kaj se sve dogadalo, ali problem kod prve situacije, kod drugog zutog je kaj se VAR ne oglasava za to dal je bilo za zuti karton ili ne, makar je on iskljucujuci, jer onda bi se trebal svaki zuti pregledavat jer i prvi zuti moze biti krivo dosuden, a dal VAR kod tih situacija opce pregledava dal je bil prekrsaj ili ne, to ne znam

  • Mika75 01.06.2020.

    Lopovluk!

Komentiraj...
Vidi sve komentare