To je to što me zanima!

Bila je to plava godina: Dinamo i put do naslova od prvog kola

Povodom završetka još jedne sezone, Pixsell je napravio video koji je kompilacija svih fotografija s 36 utakmica koje je Dinamo odigrao u HNL-u na putu do naslova. Prizori za uživanje. Ako ste navijač plavih
Vidi originalni članak

Iza Dinama jedna je od najuspješnijih sezona u posljednjih desetak godina. Modri su obranili naslov u HNL-u, igrali europsko proljeće nakon 49 godina i došli do osmine finala Europske lige.

Fantastičnu sezonu malo je pokvario poraz u Kupu od Rijeke, no Nenad Bjelica mogao je biti apsolutno zadovoljan zalaganjem i radom svojih igrača koji su u hrvatskom prvenstvu protutnjali do 20. naslova u 1. HNL.

Povodom završetka još jedne sezone, Pixsell je napravio video u kojem je objavio slike sa svih 36 utakmica koje je Dinamo odigrao u HNL-u na putu do naslova. 

Bilo je tu fantastičnih utakmica poput onih s Hajdukom i Rijekom, pa i Lokomotivom kada je Bruno Petković zabio škarice za anale. Bila je to još jedna sezona za pamćenje na Maksimiru, a u videu možete pogledati prava remek djela iz objektiva fotoreportera koji su vjerno pratili sve utakmice Dinama u HNL-u. Od remija s Rudešom u prvom kolu (1-1) pa do pobjede protiv Hajduka u posljednjem kolu (3-0). Prizori za uživanje ako ste navijač plavih...

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 28

  • danijel23 29.05.2019.

    Vauu video je top 😂😂😂😂 Strasno

  • Serđo Ramoz 29.05.2019.

    Kad se pravo pogleda jedino je Rijeka ove sezone uspjela parirati Dinamu. U četiri susreta 1 pobjeda, 1 poraz i 2 remija. Ostali su samo bili tu.

  • berislav27 29.05.2019.

    Mozda bi u Splitu bilo bolje, ali nemate pehar 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 P. S kupite u Intersportu pa dizi majstore

Komentiraj...
Vidi sve komentare