To je to što me zanima!

Bild: Dolazak Ivana Perišića u Dortmund već je dogovoren

Njemački list Bild objavio je u srijedu da je transfer hrvatskog nogometaša Ivana Perišića (22) iz Club Bruggea u Borussiju Dortmund dogovoren...
Vidi originalni članak

Bild navodi kako je trener novog njemačkog prvaka Jürgen Klopp već počeo slagati momčad za novu sezonu, a transfer našeg Ivana Perišića u Borussiju Dortmund, navodno je dogovoren. 

Poznato je da Nuri Sahin odlazi u Real Madrid, kao i da iz Nürnberga dolazi 20-godišnji veznjak Ilkay Güldogan. No, to nije sve, i direktor Michael Zorc priznao je da će biti još pojačanja, a Bild tvrdi da je jedno sigurno Perišić.

''Hrvatska zvijezda ima ugovor s belgijskim klubom do 2015. Bild doznaje da je ofenzivni veznjak već rekao 'da' Borussiji koja će platiti oko pet milijuna eura odštete. Nakon što završi belgijsko prvenstvo za tri tjedna, transfer će biti i službeno objavljen'', piše Bild o našem reprezentativcu koji je za Club Brugge u belgijskom prvenstvu ove sezone zabio već 19 golova.

Borussia je navodno dogovorila i dolazak Chrisa Löwea (22) iz niželigaša Chemnitzera, a zainteresirana je i za veznjaka Hannovera Manuela Schmiedebacha (22).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ma da 11.05.2011.

    odlican klub za njega!!!!mislim da ce se brzo uklopiti.

  • user_48997 11.05.2011.

    Mamic bi ga prodo za 10mil najmanje..

  • NIKE 11.05.2011.

    igrat će i ligu prvaka bude li došao.....nadam se njegovu dolasku i mislim da igra borussie bi mu jako odgovarala....

Komentiraj...
Vidi sve komentare