To je to što me zanima!

Bild kritizira: Zvonimir Soldo čini igrače lošijima

Zvonimiru Soldi i njegovom Koelnu nikako da krene ove sezone. Nakon što su mu leđa okrenuli Zvonimira Soldu je na zub uzeo i njemački Bild...
Vidi originalni članak

Hrvatskom treneru Zvonimiru Soldi sve je teže na klupi Kölna. U prošlom su mu kolu leđa okrenuli navijači, a i mediji sve oštrijim riječima opisuju njegov rad. U subotu je tako Bild objavio tekst s nimalo ugodnim naslovom za trenera Kölnovih nogometaša: "Soldo igrače čini lošijima".
"Köln ima manje bodova, manje postignutih golova i pobjeda, slabiju poziciju na ljestvici, a i ukupna je slika lošija nego u isto vrijeme prije godinu dana. Podaci pokazuju da je previše igrača ove sezone u lošijim izdanjima nego lani", piše između ostaloga Bild.
Köln nakon 27 ovosezonskih kola ima četiri boda, tri pobjede i sedam postignutih golova manje nego nakon jednakog broja odigranih kola prošle godine. Bild tvrdi kako su pod Soldinim vodstvom napredovali tek Adil Chihi i vratar Faryd Mondragon,dok su svi ostali lošiji nego prije.
"Milivoje Novakovič je samo sjena igrača koji je lani postigao 16 golova. Sada je već 555 minuta bez pogotka", navodi Bild, a spominje i primjere Miše Brečka i Manasseha Ishiakua koji su također daleko od prošlogodišnje forme.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • purger28kiki 27.03.2010.

    A šta ćeš nezna on, budimo realni.

  • Puno Dajem Vladi 27.03.2010.

    soldo nije psiholog,a to mora bit svaki ozbiljni trener u ozbiljnom klubu

  • user_37063 27.03.2010.

    tovar slazem se sa svim...ali isto mislim da ce soldo da dobije otkaz

Komentiraj...
Vidi sve komentare