To je to što me zanima!

Bild oštar prema Mandžukiću: Mario je izgubio osjećaj za gol

"Danas je 'Super Mario' super-slab, super-bezopasan, super-neučinkovit i super-ukočen. Od povratka pravog Super Marija, imena Mario Gomez, ništa mu ne ide"
Vidi originalni članak

"Mario Mandžukić izgubio je osjećaj za gol", piše njemački dnevnik Bild o hrvatskom nogometnom reprezentativcu u redovima Bayerna.

Razlog kritičnog Bildovog teksta je Mandžukićeva golgeterska kriza koja traje točno 344 minute u Bundesligi, što je za napadača cijela vječnost.

Zabio je bivši napadač zagrebačkog Dinama posljednji put još u 12. kolu protiv Nürnberga, dakle bez gola je u posljednjih pet susreta. A sve je počelo tako savršeno za Bayernovo pojačanje pristiglo iz Wolfsburga. Zabio je devet golova u prvih 11 ligaških kola i izbio na čelo ljestvice najboljih strijelaca. Ali danas su ga prestigli Kießling (Leverkusen), Meier (Frankfurt), Lewandowski (Dortmund) i Ibišević (Stuttgart).

Po sjajnom startu karijere u Bayernu Mandžukića su prozvali "Super Mario".

- Rado bih da tako i ostane – rekao je tada Mandžukić o svom nadimku.

"Danas je "Super Mario" super-slab, super-bezopasan, super-neučinkovit i super-ukočen. Od povratka pravog Super Marija, imena Mario Gomez, ništa ne uspijeva za Mandžukića", navodi novinar Bilda Kai Psotta, koji isto tako dodaje da hrvatski napadač nije pozdravio trenera Juppa Heynckesa prilikom rane zamjene (u 57. minuti) u 17. prvenstvenom kolu.

Podsjećamo, u njemu je Bayern u petak kod kuće remizirao 1-1 sa Borussijom Mönchengladbach.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • marshal-tito 02.01.2013.

    pa naravno glupo za vas trojicu kad svakom od vas Bayern na čelu piše. Bayern je u Bundsligi tek od 1965 i prije toga je bio obični provincijski klub.

  • mali_b 17.12.2012.

    Mario je na pocetku sezone doveden kao zamjena za Gomeza, i tako je najavljen i predstavljen navijacima. Meni osobno je bilo drago da je dosao ali isto tako navijaci su ocekivali pojacanje a ne Maria Mandžukica, ja se nadam da su bili u krivu i da je Mario stvarno pojacanje Bayerna! Kad trpas i kad te ide naravno sve ostale greske su ti oprostene, ali nas Mario je trenutacno u krizi i naravno ako ubrzo ne zabije ceka ga grijanje klupe i nadanje Gomezovoj ozljedi, zadnju utakmicu protiv Borussia Mönchengladbach je odigrao katastrofa. Mario zelim ti svu srecu, ti si veliki radnik i samo ti malo srece sada treba!

  • Antisa_1 17.12.2012.

    kuzi koje podmukle p,,,e svabe kad Mandukic igra napadaju u stilu Barcelone sve preko sredine ali ne preko napadaca ,,kad je poceo Gomez igrati odmah ubacuju u kazneni prostor lopte na napadaca tako da ga uigraju i da Mandu sto prije izbace to se zove naredenje DFB -a ,dabogda opet ispali iz LP i nista neosvojili kao u zadnje godine!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare