To je to što me zanima!

'Bili' konačno doveli golmana: Potpisao bivši kapetan Splita...

Na meti Hajduka je i Josip Posavec, prvi golman U-21 reprezentacije i u zadnje vrijeme rezervni golman Palerma. 'Bili' ga žele dovesti na posudbu za sljedeću sezonu
Vidi originalni članak

Hajduk je počeo sređivati poziciju golmana nakon što su klub napustila tri prošlosezonska igrača te pozicije. Karlo Letica, Dante Stipica i Ivo Grbić više nisu u klubu, no u Split se vratio Tomislav Duka (25).

Bivši golman Splita i aktualnog rumunjskog prvaka CFR Cluja potpisao je na dvije godine i 'bili' su ga platili 100 tisuća eura, doznaje Dalmatinski portal.

Duka je do 2007. bio u omladinskoj školi Hajduka, a onda je u Splitu počeo igrati profesionalno. 

- Naravno da mi je čast i zadovoljstvo da kao dijete ovog grada odjenem dres voljenog Kluba. Dolazak u Hajduk bio mi je velika želja koja mi se napokon i ostvarila. Dat ću sve od sebe da ispunim očekivanja Kluba i navijača. S nestrpljenjem iščekujem prve treninge i utakmice - rekao je nakon potpisa ugovora.

Na meti Hajduka je i Josip Posavec, prvi golman naše mlade reprezentacije i u zadnje vrijeme rezervni golman Palerma. 'Bili' ga žele dovesti na posudbu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Olaf. 20.06.2018.

    Ok, sad kad još riješe drugog golmana i predsjednika bit će 15,08 Taman da se počne priprema za sljedeću sezonu. Ništa novo, osim kaj su se ove sezone već u početku oprostili od fritule :))

  • drmm 20.06.2018.

    ... takve rupe dolje, odavno nije bilo...!!!

  • pegla4 20.06.2018.

    Dobar posao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare