To je to što me zanima!

Balakovljeve zamke: I reklame ću pomaknuti zbog tog Delapa

Znam da je ova postava rizik, ali ja nemam druge opcije, rekao je Hajdukov trener Krasimir Balakov koji će se Stokeu u uzvratu suprotstaviti u napadačkoj formaciji...
Vidi originalni članak

Vedar i nasmijan bio je trener Hajduka Krasimir Balakov na konferenciji za novinare uoči uzvratnog ogleda sa Stokeom, koji se igra večeras u 19 sati na Poljudu.

Na pitanje je li ovo najveća utakmica u njegovoj karijeri, samo se nasmijao i otpuhnuo.

- Za mene neće biti problema, ja sam se naviknuo na pritisak, znao sam što me čeka kad sam dolazio u Split. Treba vidjeti što je s igračima, čini mi se da su ljuti zbog poraza u Zadru, a to je dobro. Bez ljutnje, optimizma i pozitivnog razmišljanja nema ni srca na terenu, a onda ni pozitivnog rezultata u koji svi vjerujemo - kazao je Balakov, koji je pred brojnim novinarima spremno branio naum da poprilično ispremiješa momčad.

- Na sve smo mislili. Ovo je postava koja u obrani može odgovoriti igri Stokea, a u napadu spustiti loptu na travu i osigurati premoć u sredini. Situacija je takva da mi jurimo prednost od 1-0 iz prve utakmice i moramo preuzeti rizik. Ako Stoke nametne svoju igru visokim loptama, to bi bilo pogubno - upozorava Balakov, čiji stožer definitivno misli na svaki detalj.

- Kad Stoke gostuje u Engleskoj, domaće momčadi pomiču reklame bliže travnjaku, da spriječe Delapova ubacivanja iz auta. Tako ćemo napraviti i mi, a neće biti ni ručnika da briše loptu. Vježbali smo i udarce s bijele točke, nikad se zna - zaključio je Krasimir Balakov, koji je na klupi Splićana izgubio dvije utakmice zaredom.

Postava Hajduka:

Stokeu će suprotstaviti postavu: Subašić - Maloča, Miličević, Andrić, Lima - Brkljača - Tomasov, Vuković, Trebotić, An. Sharbini - Vukušić. 

Maloča ulazi na desni bok, a Andrića sam povukao natrag jer želimo igrati od noge do noge - pojasnio je Balakov.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • IvicaRajski 04.08.2011.

    naravno da bi htio da svi nasi klubovi uspiju proci dalje posebno Hajduku jer je najbolji nas klub iz Dinama ali zbog Tovarskih komentara protiv Dinama zelio bi da popuse sa sto vecom razlikom da si zavezu gubice zauvjek

  • matoindijanac 04.08.2011.

    drago mi je vidjeti sto su juce torcidasi navijali za dinamo a danas bbbovci navijaju za hajduk... bravo za sve samo kad bi na domacem terrenu bilo mal oise postovanja i tolernacijesretno haduk ..split .. i vz

  • dinamezg 04.08.2011.

    dAnas smo za hrvatske klubove i Stoke City! Ajmo Split, ajmo Varaždin, ajmo Stoke City...

Komentiraj...
Vidi sve komentare