To je to što me zanima!

'Bili' otišli na teško gostovanje: Ovo bi mogla biti prekretnica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hajduk protiv Šahtera u Karagandiju igra u četvrtak u 14.30 sati, a na gostovanje su krenuli već danas. Osim teškog putovanja, Tudora muči i velik broj ozlijeđenih igrača
Vidi originalni članak

Teško gostovanje, dug put, teška utakmica, ali nadamo se dobrom rezultatu, rekao je Marin Brbić prije Hajdukova puta u Karagandi na prvu utakmicu trećeg pretkola Europske lige (četvrtak, 14.30).

Hajduk na početku sezone ne igra dobro, no dobar rezultat u Karagandiju mogao bi sve promijeniti.

- Nismo krenuli najbolje u sezonu, nakon pobjede u Irskoj igrali smo loše, pogotovo u Rijeci. Idemo popraviti dojam i donijeti dobar rezultat iz Karagandija, iako imamo puno ozlijeđenih igrača. Nadam se kako će ovo biti prekretnica.

Trener Igor Tudor upozorio je na Šahter.

- Oni su ozbiljna i čvrsta momčad, koja je lani igrala Europsku ligu. Imaju glavu i rep i ovo je za nas teško gostovanje. Kako zbog svega navedenoga, tako i zbog dugog putovanja te momenta u kojem je Hajduk danas. To je jedan specifičan moment, ali takvi momenti su za hrabre i prave, a ja sam uvjeren da moji momci to jesu te da će to pokazati u četvrtak.

'Bili' uza sve to imaju i problema s izostancima.

- Na put nisu krenuli Vršajević i Maglica, vjerojatno ni Milović neće moći, da ne nabrajam Sušića i sve ostale... Situacija je takva kakva je, znamo kakav je kadar u odnosu na lani, da nam nedostaje pet, šest igrača koji su bili okosnica i odigrali 30-ak utakmica. No mi ćemo biti pravi u četvrtak i odigrati pravu utakmicu, a onda kad se oporave svi i kad dođu ova tri, četiri pojačanja na kojima radimo, to će onda biti jedan posve novi Hajduk.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • hyndai 29.07.2014.

    Iskreno se nadam da će te dobiti 5 komada tako da imate razloga kmečati što inaće radite jako dobro.I često.

  • Firefox_1 29.07.2014.

    Naprid Bili......

  • Duje1950_1 29.07.2014.

    idemo po dobar rezultat za uzvrat na punom Poljudu! ajmooo Bili aleeee<3

Komentiraj...
Vidi sve komentare