To je to što me zanima!

'Bili' s dva gola Lendrića dobili oslabljeni, ali borbeni Šibenik

Hajduk je očekivano slavio u 16. kolu HNL-a protiv Šibenika. 'Bili' su oslabljenu momčad sa Šubičevca svladali s 2-1. Gol za domaće postigao je Ante Živković
Vidi originalni članak

U 16. kolu domaćeg prvenstva 'osakaćena' momčad Šibenika ugostila je Hajduk.

Iako je Šibenik najavio štrajk, a igrači su odbili zaigrati, što je u prvi plan stavilo mlađe igrače, tek su dva započela susret na Šubičevcu.

Hajduk je odmah preuzeo inicijativu i pritisnuo domaćine što je već u 5. minuti susreta urodilo golom. Hajduk je poveo nakon kornera Anasa Sharbinija kojeg je realizirao Lendrić.

Prije isteka prvog poluvremena 'bili' su povisili na 2-0 i to ponovno preko Ivana Lendrića.

U nastavku susreta domaćini su ipak iznenadili goste. U 62. minuti Šibenčani su postigli gol. Živkovića je natrčao na odbijenu loptu golmana Subašića i smanjio rezultat na 2-1.

Pogodak je unio malo više odvažnosti u momčad Šibenika, ali do kraja se susreta rezultat ipak nije mijenjao.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • magnum2011 27.11.2011.

    Ljudi moji, jedna pobjeda i stotinu planpva već. Nemojte da vam se snovi sruše već u kuou u Kranjčevićevoj. Naravno da treba dati šansu mladima. Pa u tome i jeste rješenje Hajdukovog i svaćijeg problema. Hrvatska je rasadnik talenata, a imamo stranaca kao Englezi. Dragi Hajdukovci, ne boli nikod pobjeda Hajduka, samo ljudima smeta što pljujete po svemu i svima i zato niste simpatićni nikome

  • 26.11.2011.

    Ma dobro je,uspjeli su nekoga pobjediti - sad smo bar neko vrijeme mirni od Malešovih pretnji da hajduk istupa iz lige! Hm, jedino me zanima kakav bi rezultat bio da su šibeniku umjesto juniora igrali svi prvotimci?

  • torca11 26.11.2011.

    slažem se sa st1986! iduće godine kup je naš! al liga ipak je popušena! balakov neka ostane i neka forsira mlađe! a anus šarbini nek bude malo na klupi! on ništa nepokazuje u hajduku! na mladima je nada! ovi su u banani!

Komentiraj...
Vidi sve komentare