To je to što me zanima!

'Bili' u financijskom kolapsu, čak 80 zaposlenika bez plaće

Osamdesetak djelatnika, u to je uključena i omladinska škola, zadnje plaće primilo je za prosinac! Nadali su se da će prije Uskrsa predsjednik Maleš pronaći novac
Vidi originalni članak

U poljudskim hodnicima nema smiješka, turobno je raspoloženje. Ne mislimo pritom na igrače, među njima već godinama nije sjajno, sedam godina Hajduk nije prvak i samo može zbrajati koliko mu je bodova ukupno Dinamo pobjegao. Na stranu to što Hajduk nije dobio licenciju za sljedeću sezonu, većini igrača isplaćen je dio zaostataka, preostale su još neke nagodbe i u Poljudu vjeruju da će to riješiti idućih dana. Zanimljive su te nagodbe, ima igrača koji mjesecima nisu dobili plaću, pa su oni mlađi na treninge dolazili u jednom automobilu. Po šestorica su znala sjesti u jedan automobil i doći na trening.

No najgora je situacija u radnoj zajednici. Osamdesetak djelatnika, u to je uključena i omladinska škola, posljednje plaće primilo je za prosinac! Nadali su se da će prije Uskrsa predsjednik Hrvoje Maleš pronaći novac za barem jednu plaću, ali njega muče neke druge brige. Hajduk je u financijskom kolapsu na svim razinama, da posudbom nije uskočio Jako Andabak, situacija s licenciranjem bila bi mnogo kompliciranija.

– Mi smo obrtnici, plaće od kluba ne dobivamo, ali račune će nam blokirati Porezna uprava. Izgleda da nikoga nije briga za to – u prolazu nam je rekao jedan od trenera u omladinskom pogonu.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • TZAMETI 13.04.2012.

    Privatizacija kluba je jedini način da klub bude financijski stabilan,jer ako se ovako nastavi crno im se piše.Ako hajduk želi opstati morat će prodati vukušića i an.sharbinija jer novac nije lako naći(pogotovo u ovo vrijeme financijske krize).

  • Turist_1 12.04.2012.

    nadali su se da ce pronac novac hahahaha...........nek stane na krizanje i neka zica to mu nece bit strano il da im mi purgeri udjelimo nesto ionako imamo viska love :))

  • isar143 12.04.2012.

    Pa mogao bih,mamić otkupiti i spasiti hajduka,ako ne učini neće imati velikog derbija,ako je domoljub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare