To je to što me zanima!

Bilić doživio šokantan poraz! WBA si je zakomplicirao život

Vodećem WBA-u se trećeplasirani Fulham približio na šest bodova 2-0 (0-0) domaćom pobjedom protiv Preston North Enda, a izravni plasman u Premier ligu izborit će dvije prvoplasirane momčadi
Vidi originalni članak

Vodeći sastav Championshipa Wrest Bromwich Albion, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, u susretu je 36. kola doživio neugodan domaći 0-1 (0-0) poraz od momčadi iz donjeg dijela ljestvice Wigan Athletica pa je tako njegova prednost ispred drugog Leeds Uniteda smanjena na samo jedan bod. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedini pogodak na Hawthornsu u subotu postigao je Morsy u 73. minuti.

Hrvatski veznjak Filip Krovinović igrao je čitavu utakmicu za WBA koji je ostao na 69 bodova, dok je Leeds gostujućom 4-0 (1-0) pobjedom kod Hull Cityja stigao do učinka od 68 bodova. Wigan je, pak, s nova tri boda stigao na 19. mjesto sa 40 bodova.

Vodećem WBA-u se trećeplasirani Fulham približio na šest bodova 2-0 (0-0) domaćom pobjedom protiv Preston North Enda, a izravni plasman u Premier ligu izborit će dvije prvoplasirane momčadi nakon 46 kola, dok će sastavi od trećeg do šestog mjesta u doigravanje za posljednje treće mjesto koje vodi u društvo najboljih.

Ivan Šunjić igrao je svih 90 minuta u 2-2 remiju Birmingham Cityja na gostovanju kod Queens Park Rangersa, Simon Sluga je branio svih 90 minuta za Luton Town u 1-1 domaćem remiju protiv Stoke Cityja, dok je Filip Benković ostao na klupi Bristol Cityja koji je odigrao 1-1 na gostovanju kod Millwalla.

Bristol je sada sedmi na ljestvici sa 54 boda, dva manje od šestog Prestona koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje za ulazak u Premier ligu, Birmingham je 15. sa 47 bodova, dok je Luton i dalje posljednji, 24. sa 34 boda. (bt)

Idi na 24sata

Komentari 10

  • run_gun34 01.03.2020.

    Ima tu jos 12 kola bit ce veselo do kraja.

  • papilon100 01.03.2020.

    Bilic nikad nije dobio utakmice koje su mu odlucivale postete klasa zato je bio i osto masa

  • neki tamo lik 29.02.2020.

    Poznavajući Bilića ne bi bilo ništa čudno da sve na kraju prokocka i ostane bez plasmana u Premiership

Komentiraj...
Vidi sve komentare