To je to što me zanima!

Bilić ostao bez poraza, WBA i dalje na vrhu Championshipa

Pobjedu Bilićevoj momčadi donijeli su Nathan Ferguson golom u 53. minuti te Matheus Pereira koji je zabio u 84. minuti. Hrvatski nogometaš Filip Krovinović igrao je za WBA posljednje tri minute
Vidi originalni članak

U derbiju devetog kola engleskog nogometnog Championshipa West Bromwich Albion, koji vodi Slaven Bilić, je na gostovanju pobijedio Queens Park Rangers s 2-0 preuzevši vrh ljestvice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pobjedu Bilićevoj momčadi donijeli su Nathan Ferguson golom u 53. minuti te Matheus Pereira koji je zabio u 84. minuti. Hrvatski nogometaš Filip Krovinović igrao je za WBA posljednje tri minute.

Bilićevi odabranici i dalje su bez poraza, jedini u Championshipu, a u devet kola upisali su pet pobjeda i četiri neodlučena ishoda.

U devetom kolu svoj prvijenac u drugom razredu engleskog nogometa zabio je bivši igrač zagrebačkog Dinama, a sada član Birmingham Cityja Ivan Šunjić. 

Birmingham je na gostovanju kod Derby Countyja izgubio s 2-3, a Šunjić je postigao gol za 2-2 u 59. minuti. No, 15 minuta kasnije Jamie Paterson je donio pobjedu domaćem sastavu.

Simon Sluga branio je za Luton Town koji je na gostovanju pobijedio Blackburn sa 2-1 prekinuvši niz od tri uzastopna poraza. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 12

  • usvakomkukoljuimazita 29.09.2019.

    Zaključujem po naslovu da se jedva čeka prvi poraz Kluba komu je S.Bilić trener .Sramota !!

  • josocer 29.09.2019.

    Koji naslov! Hahaha

  • VOLBEAT 28.09.2019.

    Jako dobra igra i zaslužena pobjeda WBA. I naravno, Redsi zadržali 5 bodova prednosti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare