To je to što me zanima!

Bilić ljut na arogantnog Deana: 'On je greškom prelomio meč!'

Ovo nikad nije crveni karton, obojica su išla na loptu. Phil Jones napravio je prekršaj. Feghoulijeva noga nije bila visoko u zraku. To je prelomilo utakmicu i ubilo nas, rekao je Slaven Bilić
Vidi originalni članak

West Ham je poražen u Londonu 2-0 od Manchester Uniteda u utakmici gdje je favorizirani gost dodatno poguran greškom glavnog suca utakmice, Mikea Deana.

Sudac koji je u Engleskoj poznat po svojoj aroganciji zbog raznih nastupa prema igračima na terenu pogriješio je u 15. minuti utakmice. Nespretan start Slavenovog Alžirca Sofianea Feghoulija na gostujućeg stopera Phila Jonesa okarakterizirao je direktnim isključenjem za domaćeg ofenzivca. Čini se da je to bila prestroga odluka što je itekako razljutilo Slavena Bilića:

- S deset igrača teško je igrati protiv Uniteda, ali imali smo prilike. Morali smo nešto od toga iskoristiti. To bi nas podiglo. Razočaran sam rezultatom, frustriran način na koji smo izgubili, ali ponosan sam na igrače - rekao je Slaven pa nastavio.

- Ovo nikad nije crveni karton, obojica su išla na loptu. Phil Jones napravio je prekršaj. Feghoulijeva noga nije bila visoko u zraku. To je prelomilo utakmicu i ubilo nas. Potpuno nepošteno. Kod drugog gola je bilo veliko zaleđe. Teško je sucima kada igrači sprintaju, prvi ću to reći, no ovog puta su hodali. Sudac je to morao vidjeti - smatra bivši hrvatski izbornik.

Internetom pak kruži video u kojem Mike Dean ponovo ima izljev arogancije. Poručio je West Hamovom Antoniju da ukoliko ga još jednom pogleda, neće više igrati.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • zagro 03.01.2017.

    da je tako nešto protiv hajduka dosudio vjerojatno bi ga ubili...a da dalmoš kmeči o suđenju,ništa novo :-)

  • kesni 03.01.2017.

    znaci nije jones napravio nikakav prekrsaj kako tvrdi bilic, ali crveni niti u ludilu..

  • obama terorist 03.01.2017.

    Vekike greske sudca su pomogle Manu da pobjedi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare