To je to što me zanima!

Bilić proslavio rođenje kćeri: Ostalo je energije za utakmicu

Obožavam ju, ali ostalo je još puno energije i totalno sam fokusiran na nedjeljnu utakmicu, komentirao je Slaven Bilić rođenje kćerkice i utakmicu sa Southamptonom
Vidi originalni članak

Slaven Bilić u četvrtak je četvrti put postao otac, supruga Ivana Đeldum u Londonu je rodila kći. No, vremena za slavlje nije bilo previše, u nedjelju West Hamu stiže Southampton.

- Dobio sam kći i obožavam ju, ali ostalo je još puno energije i totalno sam fokusiran na nedjeljnu utakmicu - započeo je Bilić pa nastavio:

- Zaredali smo s nekoliko utakmica bez pobjede, ali vratitli su se neki igrači, kao i samopouzdanje te smo se vratili pobjedama.

- Očekujem da budem stvarno dobri u nedjelju. Bili smo u sličnoj poziciji kada smo igrali protiv Southamptona prošle sezone.

Problem je lijevi bek.

Obojici lijevih bekova su nastradali ligamenti, ali i dalje imamo dobru momčad. Masuaku će se vratiti tek za šest tjedana. Winston Reid se vratio treninzima, a priključio se i Arbeloa. Čitao sam negdje da su Carroll i Cresswell obnovili ozlijede, ali to nije istina, vraćaju se u puni pogon.

- Pred nama su dvije velike utakmice i sjajna prilika da izađemo iz nevolje u kojoj smo. Protiv Accringtona nismo odigrali kako smo očekivali, a moramo vratiti samopouzdanje i vjeru te krenuti s pobjedama. Trebamo navijače više nego ikad - zaključio je Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • justEd 24.09.2016.

    cestitke

  • Red_John 23.09.2016.

    Cestitke ! A sto se tice trenerske karijere okani se propale engleske lige, jer ak ti je cilj trenirati osrednju momcad iz placenicke lige onda mi je zao i tebe.Odi u njem,spa jer prosperiteta u eng nema..pa nisu stvorili ni jednog klasnog igraca osim skolsa...Nit jedan eng ne igra ni u spa i njem lizi, a postatak u engleskoj ligi pada svake godine..sada je na 24%..Sramota.Placenicka liga, unistit ce te nogomet!

  • Đuro štalsky 23.09.2016.

    optužit će ga Za Dom Spremni...kako pozdravlja

Komentiraj...
Vidi sve komentare