To je to što me zanima!

Bilićev as 'opalio' po srpskom treneru: Pa on je najgori ikad!

U karijeri sam imao prilike raditi s puno loših trenera. Ali, Rajevac je definitivno najgori. Bio sam neugodno iznenađen njegovim ponašanjem na treningu, rekao je Feghouli o Rajevcu
Vidi originalni članak

Srpski trener Milovan Rajevac upamćen je po vođenju Gane na Mundijalu 2010. u Južnoj Africi gdje je ispao u četvrtfinalu protiv Urugvaja. Pokušao je nešto kasnije isto ponoviti u Alžiru, ali nije to baš bilo uspješno.

Suradnja je trajala tri mjeseca, a srpski stručnjak ostao je upamćen po lošem prema riječima Sofianea Feghoulija, danas igrača Bilićevog West Hama.

- U karijeri sam imao prilike raditi s puno loših trenera. Ali, Rajevac je definitivno najgori. Bio sam neugodno iznenađen njegovim ponašanjem na treningu. Teško bi mogao voditi neki klub i u francuskoj drugoj ligi. On nije znao niti naša imena, niti ih je htio naučiti. Recimo, našeg golmana M'Bolhija zvao je - golman! To je nepoštovanje - rekao je Feghouli.

- Izgubili smo dragocjeno vrijeme s njim. Prije utakmice protiv Kameruna rekao nam je da sami odlučimo kako ćemo igrati. To je bilo vrlo razočaravajuće - rekao je Feghouli.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • rashomonn 19.02.2017.

    Bravo Lovriću, friška vest , samo nastavi tako i biće od tebe novinar za 20-30 godina.

  • Joker123 19.02.2017.

    Sramota

  • BOGČINA 19.02.2017.

    A Bilič sve zna za svakog igrača, pa če skoro ispast iz lige. eto šta je trener na kraju krajeva, ništa baš samo lova i koji su igrači kupljeni, da igraju za neki klub. To se najbolje vidi i po Gvardioli gde je njegov Mančester siti, a sa Bajeernom i barcom uvjek prvi. malo je trenera koji su pravom smislu te riječi, i igrači rade što ovaj misli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare