To je to što me zanima!

Bilićev Lokomotiv uzeo bod kod Zenita, sjajan gol Criscita

U prvoj utakmici 10. kola ruske Premierlige, derbiju vikenda, Zenit i moskovski Lokomotiv u Sankt Peterburgu odigrali su susret bez pobjednika. Završilo je 1-1
Vidi originalni članak

Nastavila je tako s dobrim rezultatima momčad koju vodi nekadašnji hrvatski izbornik Slaven Bilić, a za koju uspješno nastupa i reprezentativac Vedran Ćorluka. Poslije tri prvenstvene pobjede zaredom protiv uglednih suparnika (Spartak, Rubin i Terek Grozni), sada je Bilićeva momčad uzela bod kod prvaka i time zadržala priključak s najboljim ruskim momčadima.

Utakmica nije dobro počela za Lokomotiv budući je talijanski nogometaš Criscito u 14. minuti doveo Zenit u vodstvo. Vrlo brzo nakon toga je Lokomotiv izjednačio, ali je pogodak opravdano poništen, no u 25. je ipak bilo 1-1 poslije lijepe reakcije N'Doyea koji je prebacio domaćeg vratara.

Do kraja nije bilo pogodaka, ali je bilo itekako mnogo uzbuđenja. U 32. su gosti ostali s igračem manje zbog drugog žutog kartona Šiškina, makar je sudac pogriješio i taj je žuti karton trebao pokazati hrvatskom igraču Ćorluki.

No, snage su izjednačene odmah početkom nastavka kada je pocrvenio domaći igrač Anjukov (također drugi žuti). Do kraja je Zenit bio nešto bolji, no Ćorluka (igrao svih 90 minuta uz žuti karton u 89.) i društvo su sačuvali bod.

Ruska Premierliga, 10. kolo:

Zenit - Lokomotiv 1-1 (Criscito 14 / N'Doye 25)

Redoslijed: 1. CSKA Moskva 21 (-1), 2. Anži 20 (-1), 3. Lokomotiv Moskva 20, 4. Terek Grozni 19 (-1), 5. Zenit 18...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • MajaPetrlić 29.09.2012.

    bravo Nane!!

  • Makaay_Yazhnam 29.09.2012.

    Lokomotiv!!! Kad vidim ovo L ko kod Lade, odmah znaš o kakvom je strašnom klubu riječ. Ček, a jel to zabio onaj N'Doyea, igrač koji je Biliću sjedio na klupi i kojeg je u igru gurala predsjednica? Nema šta, zna žena bolje nogomet od Slavena.

  • buffon_boy 29.09.2012.

    Sad bi Bilića nazad ha?? E, sve što valja u svijetu i općenito nama nevalja. Počinjem misliti da ćemo i Mamića praviti od blata da ne govorim za druge

Komentiraj...
Vidi sve komentare