To je to što me zanima!

Bilićevi se vratili od 0-2 do 2-2 pa izgubili penalom u 93. min.!

West Ham je pretrpio i drugi poraz u drugom kolu Premiershipa nakon dramatičnog poraza kod Southamptona 3-2. Liverpool je teže od očekivanog došao do prve pobjede protiv Crystal Palacea
Vidi originalni članak

Teška je utakmica iza Slavena Bilića i Nikole Jurčevića. Hrvatski dvojac na klupi West Hama gledao je kako "čekićari" padaju u zaostatak 2-0 u prvom poluvremenu utakmice kod Southamptona, ostaju s igračem manje, vraćaju se na 2-2 pa - gube penalom u 93.

Manolo Gabbiadini doveo je "svece" u vodstvo u 11. minuti, a Marko Arnautović u 33. napravio je nevjerojatnu glupost i zaradio izravan crveni karton. Dodatan komentar za taj potez nije potreban...

Novi problemi za goste stigli su samo pet minuta poslije jer je Dušan Tadić iz penala povisio vodstvo Southamptona, no nadu je "čekićarima" u zadnjoj minuti prvog dijela prvijencem vratio Javier Hernández.

Meksikanac je 16 minuta prije kraja potvrdio kakav nos za gol ima postigavši i drugi gol za potpuni povratak West Hama u utakmicu. I kad je sve mirisalo na remi, Pablo Zabaleta u 91. skrivio je penal kojeg je u 93. minuti realizirao Charlie Austin za pobjedu domaćih.

Liverpool je na Anfieldu bio bolji od Crystal Palacea 1-0 golom Sadija Manéa iz 73. minute, a Dejan Lovren dobio je svega nekoliko minuta u sudačkoj nadoknadi.

Leicester je kod kuće svladao novog premijerligaša Brighton 2-0, a Watford i WBA u gostima su nadvisili Bournemouth (2-0), odnosno Burnley (1-0).

Idi na 24sata

Komentari 20

  • hrv_991 20.08.2017.

    Kakvo skandalozno sudenje!

  • fzd 19.08.2017.

    arnautovic prava balkancina

  • danec 19.08.2017.

    Kako imaju maler, već koji put protiv njih penali u posljednjim minutama

Komentiraj...
Vidi sve komentare