To je to što me zanima!

'Bilo bi mi podjednako drago da nagradu osvoje i Leo i Xavi'

To je i normalno. Njih dvojica su moji suigrači i logično je da navijam za njih, rekao je Andres Iniesta. Uz dvojac iz Barcelone, za Zlatnu loptu nominiran je i Ronaldo...
Vidi originalni članak

Nadam se da će Lionel Messi ili Xavi Hernandez osvojiti Zlatnu loptu za ovu godinu, izjavio je vezni igrač Barcelone i španjolske nogometne reprezentacije Andres Iniesta.

Uz dvojicu njegovih suigrača, kandidat za osvajanje prestižne nagrade koju dodjeljuju Međunarodna nogometna federacija (FIFA) i France Football je i napadač madridskog Real Madrida Cristiano Ronaldo.

- Na popisu su se našla uistinu trojica najboljih – smatra Iniesta, koji se našao na skraćenoj listi od trojice nogometaša-kandidata za Zlatnu loptu za prošlu godinu, kada je nagradu odnio Argentinac Lionel Messi.

Iniesta nije osjetio potrebu ispričati se što favorizira dvojicu igrača koji su na skraćenom popisu ove godine nauštrb onog trećeg, Ronalda.

- Bilo bi mi podjednako drago da nagradu osvoje i Messsi i Xavi. To je i normalno. Njih dvojica su moji suigrači i logično je da navijam za njih – rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Messi100 28.12.2011.

    Leo će osvojit.Volio bih da to bude i Xvi naravno, ali jedno je SIGURNO jjedan će osvojit baš Zlatnu loptu iz BARCE :)

  • Nisam Taj 28.12.2011.

    ronalda su stavili samo da jos jednom gleda Messija kako podize trofej najboljeg igraca svijeta. Borba između njih trojice je ustvari samo između Xavija i Messija,ronaldo je samo ukras radi financija,sigurno je umjesto njega mogao biti ili rooney ili Hulk koji su i vise zasluzili naci se među trojicom najvecih. Xavi definitivno zasluzuje nagradu najboljeg igraca,i po igri i po zaslugama za sve ono sto je pruzao kroz karijeru. Slobodno mogu reci da je Xavi Hernandez najbolji vezni igrac zadnjih 30-40g. bez ikakve lazne skromnosti.Njegovo dominiranje terenom nikad nije viđeno na nogometnim terenima,tika-taka je igra Xavija Hernandeza a s njom su osvojeni svi moguci nogometni naslovi svijeta !!! Osim sto je veliki igrac pokazao se kao veliki covjek koji je vjeran klubu i njegovim bojama za razliku od nekih koji su prvenstveno gledali novac,pa mjenjali klubove,zemlje i lige ko na tekucoj vrpci.

  • IvanRamljak 27.12.2011.

    Po meni bi trebalo da iz barse samo moze 1 igrac za zlatnu loptu,iz reala jedan,i iz ostalih boljih klubova isto tako po jedan iz svakog.Vako bezveze kad svake godine iz barse igraći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare