To je to što me zanima!

Bio je gotov i prije nego je pao: Hrvat pretrpio strašan nokaut

Matej Batinić i Maksim Grišin bili su glavna borba večeri na WCFA predstavi u Moskvi. Grišin je dominirao protiv hrvatskog borca kojeg je završio strahovitim nokautom lijevim 'high-kickom'
Vidi originalni članak

Hrvatski borac Matej Batinić doživio je težak nokaut u glavnoj borbi WCFA (World Fighting Championship Akhmat) priredbe u Moskvi. Batinića je pobijedio domaći borac Maksim Grišin strahovitim nokautom sredinom treće runde.

Rus je dominirao tijekom cijelog meča, a borbu je završio pogodivši Batinića lijevim 'high-kickom' u glavu. Hrvatskom poluteškašu to je bio četvrti poraz u karijeri. 

POGLEDAJTE VIDEO NOKAUTA

Grišinu je to 24. pobjeda u karijeri. Donedavno je bio na 11 pobjeda u nizu. Batiniću je ovo bio prvi meč nakon pobjede nad Muhamadom Mahmićem u lipnju prošle godine. Trebao se pred kraj prošle godine boriti s bivšim UFC-ovcem Karlosom Vemolom.

No bivšem prvaku Hrvatske u savateu ta je borba propala. Prihvatio je poziv za nastup u Rusiji gdje je pretrpio najteži nokaut u karijeri u kojoj ima 15 pobjeda.

POGLEDAJTE CIJELI MEČ

 

Promašio protivnika i iščašio rame

Luiz Dutra borio se na istoj priredbi u Moskvi. Meč nije potrajao. Naime, Brazilac je zamahnuo iz sve snage, protivnik mu se izmaknuo i to je bilo to.

Dutra je iščašio rame, a sudac je prekinuo borbu.

 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • PT 27.02.2017.

    Događa se, rekao bi kolega štrmii...

  • darac24 26.02.2017.

    Bem' ti takav sport.

  • 26.02.2017.

    Teško mi je svrstati ovo što gledam u sport današnjice..možda nisam IN,no nije me uopće sram.. Strašno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare