To je to što me zanima!

Bio prvotimac Dinama u LP-u, a sad postao novi igrač Opatije...

Knežević je svojevremeno bio jedan od najvećih hrvatskih talenata, za Dinamo je čak odigrao tri utakmice u Ligi prvaka. Bio je u početnim postavama protiv Juventusa, Seville i Lyona
Vidi originalni članak

U klupskim prostorijama NK Opatije predstavljeno je jedno od najzvučnijih pojačanja kluba. Bojan Knežević (24) stavio je paraf na ugovor s kvarnerskim klubom. Stigao je kao slobodan igrač po isteku ugovora s Dinamom.

Knežević je svojevremeno bio jedan od najvećih hrvatskih talenata, za Dinamo je čak odigrao tri utakmice u Ligi prvaka, ali negdje je zapelo i nikad nije ostvario puni potencijal. Bio je u početnim postavama protiv Juventusa, Seville i Lyona.

Prošle sezone igrao je za slovenski Koper kao posuđeni igrač, a sad će igračku afirmaciju tražiti u ambicioznom drugoligašu. Opatija je trenutačno u rezultatskoj krizi. Ima tek jednu pobjedu u sedam utakmica, a ostvarila je i dva remija te četiri poraza. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • TomislavTursan 29.09.2021.

    Bojane,Bojane...

  • 28.09.2021.

    Steta. Bio je potencijal za vece stvari. Ne znam gdje je zapelo.

  • RedDoor 28.09.2021.

    Dobro je rekao Vučević u jednom intervju neki dan, Dinamo je pokupio skoro sve što valja po Hrvatskoj mlade. Što mislite je li ima dovoljno mjesta da ih se sve kroz dinamo afirmira i razvije i na kraju proda. A da su ostali u Osijeku, Rijeci, Varaždinu bili bi glavni u omladinskom pogonu svog kluba i dobili bi ozbiljnu šansu u seniorima svog kluba, a u Dinamu su bili jedan od 15 podjenakih igrača u mlađim kategorijama. U Italiji čak brane klubovima mislim olako uzimanje mladih igrača iz drugih regija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare