To je to što me zanima!

Birtija: Ako Mamiću treba stadion, neka sam gradi...

Menadžeri bi da mi platimo gradnju skroz novog stadiona, a da se oni šepure u ložama koje smo mi platili. Neka si Mamić sam izgradi stadion...
Vidi originalni članak

Za Dinamovu, to jest Mamićevu osnovnu djelatnost, prodaju igrača u inozemstvo, nisu potrebni ni navijači, a kamoli stadion.
Ne treba graditi crkve za koje ne postoje vjernici, ne treba graditi stadion za koji ne postoje ni nogomet ni publika. Zbog Kreše Ćosića rušile su se dvorane i gradile nove. Da unutra stanu svi koji ga žele gledati. Da plate kartu, naravno. Ajax je s legendarnog stadiona otišao, i gradio novi, tek nakon što je bio siguran da će Arena biti rasprodana deset godina unaprijed...
A što bismo mi trebali? Prvo, utvrditi tko je odgovaran za spaljivanje novca na preinake stadiona koji se nakon tolikih investicija ruši, a onda mu suditi. Potom bismo trebali odrediti da se novi stadion na Kajzerici - ne gradi našim parama. Treba li Mamiću ili Dinamu stadion, neka si ga sami grade.


NASTAVAK PROČITAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 4

  • boww 02.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • samson73 02.04.2010.

    ma ljudi šta vam je? pa mi obični smrtnici kaj se krpamo od 1. do 1. mi moramo dat lovu,ne za dva već za tri stadiona to ,to mi trebamo osigurat gov......kao što su maminjo,bandito i ostala tugujuća rodbina.ma živila domovino naša!!!!!!

  • the.king 02.04.2010.

    Ali kad nema love

Komentiraj...
Vidi sve komentare