To je to što me zanima!

Birtija: Kladim se da će 'modri' zabiti Realu Madridu u LP-u...

VEZANA OKLADA Dinamo gubi s više od četiri razlike i daje gol! Što više Real zabije, veće su šanse da će zabiti i Dinamo. Ma, dao na Bog LP i sljedeće godine!
Vidi originalni članak

Zapravo, prava je oklada je li Dinamo, igrajući Ligu prvaka, naučio dovoljno da, prodao ili ne prodao dva ili tri igrača, i iduće sezone izbori pravo na učenje, doškolovanje u Ligi prvaka. Da je Hajduk radio bolje, danas bismo raspravljali o tome jesu li Dinamo i Hajduk “uništili” ligu. Nažalost, Dinamo je tako daleko odmaknuo da samo rasprodaja svega što vrijedi, ili neka grozna Mamićeva ludorija, može vratiti neizvjesnost. Dinamo nema s kim igrati, nema protiv koga igrati, no bolje mu je da talac domaće lige ostaje kao njen vladar nego kao drugi na tablici.

Razlika u kvaliteti europskih klubova s kojima je imao čast igrati, i koje i dalje ima čast pokušati pobijediti, i Dinama, takva je da se ni Jurčiću ni dečkima nema što zamjeriti. Jedina pogreška koju oni mogu napraviti je, eventualno, loše ponašanje. Bilo bi bolje da u Amsterdamu nisu gledali Rolexe, i zato što je to socijalno neosjetljivo, i zato što je Ajaxovoj generaciji iz sredine devedesetih to bilo zabranjeno (kao i bijesni auti, razmak između osovina morao je biti mali), pa i zato što je, kako i reklama kaže, Rolex kruna svakom dostignuću, a Dinamova momčad dostignuća koja bi opravdala Rolex - nema.

Malo manje od godine unaprijed treba stati na loptu. Teško je staviti veliku lovu na Dinamov prolazak u Ligu prvaka iduće godine. Ma ni na “onu drugu ligu”, a kamoli na Ligu prvaka. Lopta na zemlji je priznavanje stvarnosti: nekoliko prvoligaša možda će zbog bankrota sezonu završiti s juniorima, a možda će Mamić i Marković morati plaćati putne troškove siromašnim klubovima, da makar i juniori doputuju kamo treba, kako bi HNS izbjegao eventualne sankcije. Zato, jednostavno, sretno svima! Dao nam Bog Ligu prvaka i iduće godine, makar ne zabili ni gola, ne osvojili ni boda.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Sleet1120 05.11.2011.

    Uopće nije stvra u tome navija li netko za Hajduk ili Dinamo ili neki treći klub. Istina Dinamo je naš i trebali bi ga podržati. Ali ovdje dolazimo do nečeg drugog, nije problem u porazima, jer realno sve su te momčadi jače od Dinama (a samim time i od svakog našeg kluba), stavr je u nezalaganju, tromosti i bezopasnosti. Možda ima nešto i u treneru, ali ljudi moji, pa ne može trener trčati i zabijati golove, a i svi znamo tko je zapravo tu trener i otac i majka. Pa zbog čega je Vaha otišao... A samo da se vratim na ne poraze, znači porazi su bili očekivani od svakog tko je realno i nenavijački gledao na tu skupinu, ali ne može mi nitko reći da su te ekipe toliko bolje, da osim one šanse Rukavine protiv Reala, Dinamo nije stvorio ni jednu drugu priliku da zabije gol, pa mi možemo govoriti i o Rukavini i o Beqiraju ko o lošim napadačima, ali stvar je u tome da oni trebaju od nekog te lopte za gol dobiti, a to znači da su zakazali "stožerni igrači" Sammir i Badelj, a koje naš svekoliki antiBilićevski puk gura u reprezentaciju, a mislim da smo se sad svi uvjerili da im zapravo još uvijek nije tamo mjesto, jer takvih igrača imamo i dovoljno, pa samim time ostavim da se nogometom bave oni koji su stručni za to, a mise prilijepimo za ekran i nadajmo se čudu... I protiv Turske, a i protiv Lyona i Reala... Sretno naši...

  • bullet23sb 05.11.2011.

    slavili su se porazi a sad vise nije bitna ni pobjeda vec samo zabit gol hahha kakva sprdacina:)))pa sta i da zabiju taj jedan gol opet ce biti najgora momcad ,opet ce biti na kraju gol razlika 13,14-1 hahah

  • DovlaGnc 05.11.2011.

    Pa mislim ovo je strašno. Dinamo je Hrvatski klub, naš klub i bez obzira da li navijate za Dinamo, Hajduk, Rijeku ili koga već trebali bi pokazat malo više suosjećanja u ovim teškim trenucima koje naš prvak proživljava u ligi prvaka. Nitko se nije nadao ovakvoj gol razlici i ovako lošoj igri, al šta je tu je. Realnost je da su ti klubovi jači i da mi imamo lošeg trenera. Lako se sad vama tovarčičima smijat i naslađivat kad imate momčad koja bi lakoćom pregazila sve te momčadi i došla ko od šale do finala. Samo onda u finalu bi morali pripazit da vam se playstation ne ugasi. ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare