To je to što me zanima!

BIRTIJA: Vi plavi klinci, vi Božja, ali i Butinina djeco!

Malo je hrabrih, malo je sretnika ušiju punih vode koji lekciju koju ste vi naučili u uzvratnoj utakmici finala Kupa nauče besplatno i prođu bezbolno
Vidi originalni članak

Što uvjerljivije pobijediš, to više poštuješ suparnika. A moraš ga poštovati. Osobito ga moraš poštovati ako mu sudac pomogne isključivši mu dva igrača. Papak si ne uvališ li mu šest komada. Vrijeđaš nogomet.
Bio bi to prvi bolan Dinamov poraz za koji Mamić nije kriv. Ni trener, ma kako se zvao. Kriva je godina proizvodnje. Ta Dinamova djeca... Još jučer su pred odraslima bili sramežljivi, a sad, recimo Barbariću, kamera na sekundu uhvati onaj federerovski pogled. Pogled s visoka, sa suparniku nedostižne visine. Lovren ponekad izgleda kao da se iščuđava otkud napadaču ideja da će baš po njegovom dijelu terena nešto napraviti. Ne nasmije se valjda samo zato što je pristojan. Super je što ti klinci pobjede u Hrvatskoj tretiraju kao puku fazu razvoja, što se na njima vidi da oni sebe vide predodređenima za veće stvari. Konačno ekipa koja bi stvarno mogla u Ligu prvaka, i više od toga.

PROČITAJTE CJELOVITU KOLUMNU

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare