To je to što me zanima!

Bišćan mora na operaciju, viroza napala dinamovce

Dinamo će bez Igora Bišćana, koji će morati na operaciju trbušnog zida, biti do kraja polusezone. Nekoliko igrača "modrih" poharala je viroza...
Vidi originalni članak

Da, znali smo da Igor ima problema s trbušnim zidom, ali nismo znali da je situacija tako ozbiljna. Pretrage su pokazale da Bišćan mora na operaciju i izgubljen je za ovu polusezonu, rekao je trener Dinama Kruno Jurčić.
Osim Bišćana, na sutrašnjoj utakmici protiv Lokomotive vjerojatno neće biti još nekoliko važnih igrača.
- Viroza je pogodila cijelu svlačionicu. Imamo problema s Vrdoljakom, Glavinom, Papadopoulusom, Kramarićem, a jučer se na virozu požalio i Tomo Butina - rekao je trener Dinama kojeg ne brine previše loša forma dinamove 'jedinice'.
- Tomo je profesionalac, potpuno odan Dinamu, a svatko nekad ima loše periode. Ne brine me njegova forma, iako je činjenica da bi nas u europskim utakmicama tu i tamo morao iščupati golman. Temišvar je u Amsterdamu izvukao bod, svi su pričali o njihovoj sjajnoj igri, a prvo ime utakmice bio je upravo njihov golman - rekao je Kruno.
Dinamo će sutra na Maksimiru biti u ulozi gosta. Domaćin je Lokomotiva, u čijoj ekipi igraju uglavnom dinamovi igrači.
- Oni će sigurno biti maksimalno motivirani da dokažu da su igrači za Dinamo i nema šanse da protiv nas ne igraju 100 posto. Bio sam igrač, ne možeš ti u neki duel ući sa 70 posto. Ne moram vam ni reći da nas sutra zanima samo pobjeda - zaključio je Jurčić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • labelwriter 26.09.2009.

    Gotovo je ode dinamo papaaa....................

  • ecolozzi 26.09.2009.

    Liga nam je super.

  • ecolozzi 26.09.2009.

    Bišćan je krokodil.

Komentiraj...
Vidi sve komentare