To je to što me zanima!

Bišćan objavio popis: Otpao je dvojac iz Hajduka i Rijeke...

Na klupu reprezentacije se nakon preboljenog korona virusa vraća Igor Bišćan. On i njegov stožer propustili su utakmice protiv Grčke i Češke zbog korone...
Vidi originalni članak

Nakon fantastične pobjede nad Grčkom (5-0) i mršavog remija protiv Češke (0-0), mlade 'Vatrene' u listopadu čekaju nove utakmice u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Hrvatska U-21 okupit će se 5. listopada u Zagrebu te će tri dana kasnije ugostiti San Marino na stadionu u Kranjčevićevoj. Drugu kvalifikacijsku utakmicu u listopadu mladi 'Vatreni' će odigrati u Patrasu, 13. listopada protiv Grčke.

Izbornik Igor Bišćan za dvije kvalifikacijske utakmice pozvao je 24 igrača, a pretpozivi su upućeni još trojici igrača. U odnosu na prošli popis, nedostaju Ivan Lepinjica i Mario Vušković, a izbornik je umjesto njih pozvao Darija Vizingera, dok će za prvih 11 konkurirati i Joško Gvardiol kojeg nije bilo u prošlom ciklusu.

Naše reprezentativce ovaj put čekaju Grčka i San Marino, a šest bodova je imperativ ako naši mladići žele izboriti Europsko prvenstvo. A na klupu reprezentacije se nakon preboljenog korona virusa vraća Igor Bišćan. On i njegov stožer propustili su utakmice protiv Grčke i Češke zbog korona virusa, a njega je na klupi mijenjao izbornik U-17 reprezentacije Tomislav Rukavina.

Na tablici kvalifikacijske skupine za odlazak na Europsko prvenstvo vodi Češka s 15 bodova iz sedam utakmica, ispred Grčke (13), Škotske (11) i Hrvatske (10) koje su odigrale po šest susreta.

POPIS

Vratari: Adrian Šemper, Ivan Nevistić, Dominik Kotarski

Braniči: Borna Sosa, Boško Šutalo, Marin Šverko, Bruno Bogojević, David Čolina, Joško Gvardiol, Martin Erlić, Krešimir Krizmanić

Veznjaci: Luka Ivanušec, Nikola Moro, Lovro Majer, Kristijan Bistrović, Mario Ćuže, Mihael Žaper, Ivan Dolček, Darko Nejašmić, Dario Špikić

Napadači: Sandro Kulenović, Petar Musa, Dario Vizinger

Pretpozivi: Neven Đurasek, Marko Đira, Josip Mitrović, Daniel Štefulj

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bakaslis 22.09.2020.

    E moj Igore, sa ovom ekipom ako ne prođeš grupu, nisi ti za ovaj posao

  • schmeling 22.09.2020.

    Eto stoperima šanse da uče od jednog od najboljih stopera koje smo imali.

  • dok svira radio 22.09.2020.

    Semper Sutalo-Vuskovic-Gvardiol-Sosa Nejasmic-Bistrovic-Moro Majer-Ivanusec U napadu Bog nek nam pomogne. Ovako bi po meni bilo najbolje. Mozda nisam realan i objektivan, iskreno ne znam kakvi su oni stoperi Erlic i Sverko, ne pratim ih, ali mislim da su Vuskovic i Gvardiol najsvjetlije sto imamo na stopherskim pozicijama za buducnost. Naravno, samo moje misljenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare