To je to što me zanima!

Bišćan u stožer U-21 Hrvatske uzeo i volontera Mihaela Mikića

Novi izbornik mlade reprezentacije kuma je zvao u Rijeku i to kao igrača, a Mikić će sada Bišćanu biti pojačanje, ali u stručnome stožeru Hrvatske U-21, zajedno sa Antom Tomićem i Renatom Pilipovićem
Vidi originalni članak

Prije manje od godinu dana dok je novi izbornik hrvatske U-21 nogometne reprezentacije Igor Bišćan bio šef stručnog stožera Rijeke poslao je ponudu prijatelju i kumu da odigra još barem polusezonu u Prvoj HNL:

- Zvao sam Mihaela Mikića da igra u Rijeci i bio sam 100% ozbiljan, ali on je bio još odlučniji u odbijanju. Rekao mi je: "Bilo bi smiješno da dovodiš svog kuma od skoro 40 godina". I tu sam zašutio. A sigurno je još mogao igrati - rekao nam je Bišćan.

Prijatelji će ipak raditi zajedno, ali... Kao treneri. Mikić se, naime, volonterski pridružuje Bišćanovom stožeru u mladoj reprezentaciji kao jedan od pomoćnika/savjetnika, dakle u društvu sa Renatom Pilipovićem, Antom Tomićem, Vedranom Naglićem...

Bišćan je, unatoč jako dobrom radu na Rujevici, otišao iz Rijeke zbog nekorektnosti dijela navijača i medija, a HNS ga je želio kao novog izbornika čim je raskinuo suradnju sa Bišćanovim prethodnikom Nenadom Gračanom.

Prve dvije izborničke utakmice Bišćan će voditi 11. i 14. listopada . Najprije pripremnu s Mađarskom, a onda Euro-kvalifikacijsku protiv San Marina.

Popis igrača na koje računa za te dvije tekme objavio je u srijedu:

Vratari: Adrian Šemper, Ivan Nevistić
Braniči: Borna Sosa, Domagoj Bradarić, Branimir Kalaica, Vinko Soldo, Boško Šutalo, Matko Zirdum, Marin Šverko
Veznjaci: Luka Ivanušec, Nikola Moro, Lovro Majer, Kristijan Bistrović, Luka Hujber, Darko Nejašmić, Ivan Lepinjica, Mihael Žaper, Neven Đurasek
Napadači: Sandro Kulenović, Mario Ćuže, Antonio Marin, Ivan Dolček, Dario Vizinger
Pretpozivi: Ivan Posavec, Borna Bogojević
Idi na 24sata

Komentari 15

  • 03.10.2019.

    Igore a gdje su pomocnici Klaudio De Vila i Silvio Maric???

  • Mthesecond 03.10.2019.

    Ne ulijeva mi povjerenje Biscan,mislim da je jos zelen za tu funkciju,jos ima za uciti,no dobro,rijec je o mladoj repki,nema tu nekih vecih ocekivanja,sve oci su uprte u seniore. Mozda dobro da se kali na toj "nizoj" razini..Ako se dokaze,pokaze,sljedeca stepenica bi mogla biti Dinamo..On glavni,Mikic i Balaban pomocni treneri :))

  • 03.10.2019.

    Mikić nije osoba koja bi nekaj radila badava,ali ak će mu Bišćan davat od svoje plaće,onda ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare